• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

Makita accu kopen

Een van de grote voordelen aan Makita gereedschap is dat je gemakkelijk de accu kunt vervangen en door kunt werken. Je hoeft niet met lange en onhandige kabels te werken, maar alleen met je gereedschap zelf. Op het moment dat je accu leeg is kun je hem opladen en de andere accu plaatsen in je gereedschap. Makita heeft ervoor gezorgd dat hun gereedschap niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook op slechts enkele verschillende accu’s werkt. Het kan dus zo zijn dat je met slechts één accu zowel je boormachine als decoupeerzaag kunt gebruiken. Klinkt goed toch?


Makita acculader kopen

Om ervoor te zorgen dat je goed door kunt blijven werken is het belangrijk om je accu’s goed op te laden. Dit doe je gemakkelijk met een acculader van Makita. Op het moment dat je twee accu’s in je bezit hebt kun je de ene opladen en de ander gebruiken voor je werk. Je klus hoeft dus niet stil komen te liggen!


Op het moment dat je bij Mtools een accu of acculader koopt profiteer je van dezelfde voordelen als bij ieder andere aanschaf. Zo heb je je bestelling de volgende dag al in huis wanneer je deze voor 11:00 besteld en profiteer je bij ons van lage prijzen. Neem gerust in kijkje in de rest van ons assortiment op jouw gereedschap set compleet te maken.