• Mtools.nl - Makita professionals
  • Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Grootste assortiment Makita gereedschap

    Grootste assortiment Makita gereedschap en accessoires, direct uit voorraad leverbaar.

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Niet-Goed-Geld-Terug en achteraf betalen bij de Makita Specialist!

Doe het zelfEen doe-het-zelver schuwt geen enkele klus. Dat onderscheidt hem van de rest. Hij neemt initiatief, heeft lef en is niet bang om fouten te maken. En een beetje een technisch inzicht hebben is eigenlijk ook wel gewenst. Het voordeel van een doe-het-zelver is dat hij in zijn eigen tempo op zijn eigen manier aan een klus kan werken en niet geheel onbelangrijk, veel kosten bespaart. Maar geen enkele klusser kan niet zonder zijn gereedschap. Zoals een tennisser zijn racket nodig heeft, kan een doe-het-zelver niet zonder goed gereedschap.

Lees meer

Makita CoolMbox actieBij aanschaf van één de Makita actieproducten ontvang je nu een gratis Makita CoolMbox! 

Lees meer

Makita DC180RTEXRegel het toerental voor een perfecte kitnaad

Lees meer

Ruggedragen Makita stofzuiger DVC260Z(X)De nieuwe snoerloze ruggedragen Makita stofzuigers zijn echte alleskunners. Wij hebben ze voor je getest… wat een indrukwekkende snoerloze stofzuigers! Een alles in een pakket om heerlijk mee te klussen. Dat is vanaf nu dus ergonomisch, economisch, draadloos en stofvrij werken! We nemen je mee in de wereld van deze krachtpatsers. Om te beginnen met de DVC260Z 2x 18 V ruggedragen Makita stofzuiger.  

Lees meer

Welke schroef kiezenSchroeven, ze zijn er niet alleen voor de zzp'er, vakman of timmerbedrijven maar ook voor de Mtools thuisklusser. Je hebt ze werkelijk om de haverklap nodig. Omdat wij weten hoe lastig het is om je schroeven steeds op voorraad te hebben is er nu iets speciaals voor je. We geven tijdelijk tot wel 70% korting op alle PGB schroeven, Torx schroeven, Spaanplaatschroeven en zelfs de Fisher pluggen! Zo kun je flink inslaan en heb je een lekker voorraadje schroeven liggen straks.  

Lees meer

Gelukkig nieuwjaarBedankt voor een geweldig jaar. 2016 was weer een echt super jaar! Bedankt allemaal voor weer een jaar vol met toffe projecten! We wensen je een zeer gelukkig en klusrijk 2017! Om het nieuwe jaar goed te beginnen ontvang je vanaf nu een GRATIS accu bij alle Makita Aanbiedingen. Zo kun je vol energie het nieuwe jaar in, proost! Lees hier alles over de nieuwe Makita accu actie

Lees meer

LuchtgereedschapDutack luchtgereedschap of pneumatisch gereedschap is krachtig, betrouwbaar en werkelijk onmisbaar op de werkplaats of gewoon voor thuis. Het Dutack luchtgereedschap heeft veel verschillende vormen. Zo hebben wij van Dutack een lijn compressoren, tackers, luchtslangen en luchtslang koppelingen. Lees hier alles over dit top gereedschap.

Lees meer

Herfstklaar met MtoolsOveral liggen bladeren, het gras krijgt kale plekken en je zomerbloeiers zijn aan het eind van hun latijn.  Wil jij er voor zorgen dat deze keer je tuin wel volledig herfstkaar is? Ga dan aan de slag met deze tips en je zit zo dadelijk al heerlijk relaxed met de beentjes omhoog op de bank. 

Lees meer

Makita's verbruiksartikelen moet je ervarenBij aankoop van een van de vele Makita actie machines ontvang je nu een uitgebreid Makita Proefpakket.

Lees meer

In de afgelopen jaren zijn er veel innovaties bijgekomen. Denk aan 2x 18 V machines en de koolborstelloze motor. En nu is de overbrenging van de reciprozaag geïnnoveerd. Tijd om de DJR181 18 V reciprozaag te vervangen.

De DJR181 maakt plaats voor maar liefst 3 nieuwe modellen.

Lees meer