Heb jij een doe-het-zelver in je?

Tegenwoordig is het (elektrische) gereedschap steeds beter ontwikkeld en kun je er zelf de lastige karweien rondom het huis mee uitvoeren. En het is ook nog eens betaalbaar. Wij hebben een kleine selectie gemaakt van onmisbare apparaten voor de echte doe-het-zelver.

Makita Cirkelzaag 136mm

Deze Makita cirkelzaag is dankzij het lichte gewicht en goed gebalanceerde compacte ontwerp de ideaal voor verticaal en bovenhands gebruik. Door de zaagdiepte-indicatie op de beschermkap is gemakkelijk de juiste diepte in te stellen. De cirkelzaag is uitgevoerd met een robuuste RVS zool waardoor een langere levensduur gegarandeerd wordt. Tot slot blaast de luchtstroom van deze Makita cirkelzaag het zaagsel weg van de machine zodat je daar geen last van hebt tijdens het zagen. Perfect wanneer je een klus hebt waarbij je veel moet zagen.

Makita Vlakschuurmachine

Ideaal wanneer je het oppervlak helemaal egaal wilt hebben. De Makita vlakschuurmachine is voorzien van een variabel in te stellen toerental waardoor hij breder inzetbaar is. Omdat de machine relatief licht is kan deze ook perfect gebruikt worden voor verticaal schuren. Een kleine uitslaande beweging zorgt voor een extra fijne afwerking. Deze Makita vlakschuurmachine is onderdeel van het door TNO-gecertificeerde stofvrij werken aanbod en is erkend door inspectie SZW. Een betaalbare topper voor vlak schuurwerk.

Makita Boor-/schroefmachine

Een echte doe-het-zelver kan niet zonder een Maktia boormachine. Een praktische topmachine voor fijne en kleine bewerkingen zoals kasten, keuken en interieurbouw. Dit apparaat is voorzien van de best mogelijk ergonomische handgreep en uitgerust met twee mechanische versnellingen. Deze Makita boor-/schroefmachine weegt maar 1,3 kg en is tevens voorzien van LED verlichting zodat je ook in minder verlichte ruimtes de bevestiging kunt vinden.

Dit is slechts een kleine greep van het ruime aanbod machines waar een doe-het-zelver mee werkt. Voor een overzicht van alle handige doe-het-zelf apparaten verwijzen je graag naar ons volledige assortiment.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw klus. Stuur ons een foto van hoe het was voor en na dat je klaar was met het karwei. Wij plaatsen enkele foto’s op onze Facebook pagina. 

Delen: