Dutack Luchtgereedschap

Luchtgereedschap

Dutack luchtgereedschap of pneumatisch gereedschap is krachtig, betrouwbaar en werkelijk onmisbaar op de werkplaats of gewoon voor thuis. Het Dutack luchtgereedschap heeft veel verschillende vormen. Zo hebben wij van Dutack een lijn compressoren, tackers, luchtslangen en luchtslang koppelingen. Echt top gereedschap. 

Dutack ProDutack gereedschap en machines

De Dutack luchtgereedschap lijn is niet zo uitgebreid als die van bijvoorbeeld Makita, maar doet in niets onder voor de grote jongens.  Het luchtgereedschap van dit merk is sterk en duurzaam. Optimaal gereedschap voor de fanatieke klusser dus! 

Dutack luchtgereedschap

Dutack Pro serie luchtgereedschap

De Dutack Pro serie is zelfs compleet geleverd met accessoires voor duurzaam en veilig werken. Bovendien zijn de krachtpatsers extra voordelig! Zo ben je helemaal veilig, compleet en voordelig aan de slag met je volgende klus. Bovendien zijn de professionele Dutack compressoren ook voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo heb jij de tools in handen om deze winter weer vol aan de slag te kunnen!

Dutack tackers

Dutack tackers

De Dutack Pro serie heeft nu de aller nieuwste generatie professionele lichtgewicht tackers voor de bouw en de industrie. Deze zijn echter ook zeer bruikbaar voor de fanatieke thuisklusser. De sterke tackers zijn uitgerust met echte topmaterialen, contactbeveiliging, diepte-instelling, luchtuitlaat en nog veel meer! Ontdek zelf de veelzijdigheid van deze machtige machines.

- Luchttacker
- Bradtacker
- T-Nageltacker
- Stripnageltacker
- Stifttacker
- Nietentacker


Dutack Pro series
Dutack pneumatisch gereedschap aanraders van Mtools:

- Professionele pneumatische tackers met magnesium body
- Professionele bouwcompressoren
- Luchtslangkoppelingen

Delen: