Makita bladblazers als beste getest

Drie mannen gingen op zoek naar de beste bladblazer. Het panel testte vijftien bladblazers en wat bleek, de Makita DUB362 ontving het hoogste cijfer onder de accuvarianten en de Makita UB0801 is als beste uit de test gekomen. Met een 8,7 staat hij bovenaan de lijst! Lees hieronder verder wat ze allemaal nog meer te zeggen hadden over deze twee briljante bladblazers.


Makita DUB362

Degelijke, doordachte maar ook dure bladblazer

Makita DUB362

"Als je simpelweg een hele goede bladblazer zoekt, dan ben je nu klaar met zoeken. Koop de Makita DUB362. De blaaskracht is erg goed te doseren wat ‘m geschikt maakt voor tuinen met hoeken, paadjes en bloemen. Maar evengoed blaast de DUB362 een enorme hoop bladeren weg. De bouwkwaliteit is top en alles voelt aan en werkt alsof je er heel lang plezier van gaat hebben. De Makita DUB362 kost meer dan gemiddeld, maar maakt die meerprijs ook waar.”

“Beter dan dit wordt het niet… Geen idee wat er nog aan de bediening van de Makita DUB362 verbeterd kan worden.”

Bestel hier de Makita DUB362Z 2x18 V Bladblazer of lees hier het volledige verslag.

 

Makita UB0801V

Kost wat, maar dan heb je ook wat

Makita UB0801V

"De motor heeft een bescheiden wattage, maar blaast en zuigt de concurrentie er veelal uit. De zak hangt niet aan de machine maar aan je schouder, wat prettig werkt. De bouwkwaliteit is onberispelijk en het wisselen van buizen of loskoppelen van de zak gaat zoals we dat wensen…”

“De schakelaar voor de twee blaasstanden zit net iets verzonken waardoor je deze niet per ongeluk aanraakt, maar hij wel precies op de goede plek zit. De handgrepen zijn perfect gepositioneerd met een goede handgreep voor zuigen en rubber met veel grip. De UB0801 van Makita is ook erg licht en weegt maar 3,8 kg (er zijn bladblazers van meer dan 6 kg).”

Bestel hier de Makita UB0801V 230 V Bladblazer met bladzuigset of lees hier het volledige verslag.

Delen: