Gratis Makita Accu

2018 Gratis Accu Actie!

Om het nieuwe jaar geweldig te beginnen hebben we weer een Gratis Accu Actie! Vanaf 1 Januari 2018 krijg je bij de speciale actieproducten op de ‘Makita aanbiedingen’ pagina een gratis accu passend bij het product cadeau. Super handig en extra voordelig bij boren zonder bijgeleverde accu, of juist voor dubbele power! Super handig om lang en vrij, geheel draadloos te kunnen klussen. Alleen de echte Makita accu’s en opladers kunnen je tools de kracht geven om elke klus met gemak te klaren.

Makita Gratis Accu Actie

Bij aankoop van een Gratis Accu Actieproduct krijg je een bijpassende, 14,4 V Basic, 14,4 V compleet, 18 V Basic, 10,8 V compleet of 18 V compleet accu cadeau. Zo heb je altijd een bijpassende accu om weer snel vooruit te kunnen. 

Bekijk onze top Makita accu’s hier: https://www.mtools.nl/accessoires/laadsystemen-accu-s-en-lampen/accu 

Draadloze kracht van een Makita Accu!

Al de Makita Li-ion accu’s zijn voorzien van een unieke chip. Deze Makita chip leest en controleert 3 waardes van de accu: stroom, temperatuur en accuspanning. De slimme accu’s en opladers hebben een krachtige processor die de data uit de chip leest. Aan de hand van deze data wordt de accu optimaal geladen zonder verlies van kracht. Kortom de beste kwaliteit met de perfecte afstemming tussen accu en lader. Zo gaat de Makita accu langer mee en is een krachtige en lange levensduur gegarandeerd.

Bekijk hier een overzicht van een aantal van de Makita draadloze powertools. Zo kun je elke klus vol power aan!

 

De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.

De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.

Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit de machine-actielijst die via makita.nl/aanbieding te raadplegen is. De volgende producten zijn uitgesloten van deze actie: blaas- en (stof)zuigmachines, (zak)lampen, bouwradio’s, tuingereedschap, koffiemachine, combisets, accumachines met gratis 3e accu en accumachines met 1,3 Ah of 1,5 Ah accu’s en modellen uit de Makita Outletshop.

Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de machine-actielijst wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.

De aankoop moet worden gedaan bij een officiële dealer van Makita Nederland B.V. Kijk hiervoor op de dealerlocator of raadpleeg onze verkoop binnendienst.

Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor de gratis accu af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.

De aankoop dient in de periode 1 januari tot en met 31 maart 2018 worden gedaan.

De aanvraag voor de gratis accu kan nog tot en met 30 april 2018 worden ingediend.

Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht: Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer.

Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota). Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota). Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota). Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine)

NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.

De gratis accu wordt uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd. Bij aankoop van een LXT 18 V compleet model of body ontvangt men de accu BL1830B (18 V 3,0 Ah) Bij aankoop van een LXT 14,4 V compleet model of body ontvangt men de accu BL1430B (14,4 V 3,0 Ah) Bij aankoop van een CXT 10,8 V compleet model ontvangt men de accu BL1020B (10,8 V 2,0 Ah)

Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.

Makita Nederland B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor kosten die een eindgebruiker moet maken voor de aanvraag van de gratis accu.

Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis accu niet in behandeling te nemen.

Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor de gratis accu kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl.