Ruggedragen Makita stofzuiger

 Ruggedragen Makita stofzuiger DVC260Z(X)

Ruggedragen Makita stofzuiger DVC260Z(X)

De nieuwe snoerloze ruggedragen Makita stofzuigers zijn echte alleskunners. Wij hebben ze voor je getest… wat een indrukwekkende snoerloze stofzuigers! Een alles in een pakket om heerlijk mee te klussen. Dat is vanaf nu dus ergonomisch, economisch, draadloos en stofvrij werken! We nemen je mee in de wereld van deze krachtpatsers. Om te beginnen met de DVC260Z 2x 18 V ruggedragen Makita stofzuiger.  

Ruggedragen Makita stofzuiger

Stofzuigen in moeilijke ruimtes zonder stroom? Nu is het mogelijk en gemakkelijk met de Makita DVC260Z stofzuiger. In deze ingewikkelde werkomstandigheden voelt de Makita stofzuiger zich helemaal thuis. Zo heeft deze machine een aantal grote gebruikersvoordelen.

Zo heb je keuze uit twee snelheden om te stofzuigen. Zo kun je waar het mogelijk is stil zuigen met iets minder zuigkracht. Dit laat de accu langer meegaan en geeft nog steeds een topresultaat.  Heb je meer kracht nodig? De Makita DVC260Z ruggedragen stofzuiger schakelt makkelijk een tandje bij voor extra vermogen.  

Ruggedragen Makita stofzuiger DVC260Z

Schoon en comfortabel stofzuigen

Verder bezit de Makita stofzuiger een HEPA filter die zelfs de aller kleinste stofdeeltjes uit de lucht kan filteren. Hierdoor houdt de machine een zeer schone luchtuitlaat, wel zo fris. Met zijn borstelloze motor heeft hij bovendien veel zuigkracht (2 liter) en is hyper efficiënt.

Het compacte ontwerp en de unieke rugzak van de DVC260Z ruggedragen Makita stofzuiger zitten erg comfortabel en zorgen ervoor dat jij kan blijven doorgaan wanneer je dat wilt!

Extra informatie

De DVC260Z ruggedragen Makita stofzuiger is in het bezit van een dubbel accu systeem met een gecombineerde kracht van 36 V. Verder heeft de stofzuiger een lange standbytijd van 60-90 minuten met een 2x 5,0 Ah accu's (BL1850B) en weegt maar 4,3 kg inclusief accu's! Dat staat voor vele uren comfortabel werken, zonder stoppen.

Technische gegevens van de Makita stofzuiger

Capaciteit

Cap. stof met papieren stofzak: 2.0 L

Standtijd (min.)

Met BL1850B (Hoog): 60

 

Met BL1850B (Laag): 90

Luchtverplaatsing

1.5 m³/min

Max zuigkracht

7.1 kPa (710 mmH2O)

Geluidsdrukniveau

70 dB(A)

Afm. lxbxh

230x152x373mm

Gewicht

3.8 kg (8.5 lbs)

Stofklasse

HEPA

Nu bij Mtools voor maar:  € 239,40 Excl. BTW of € 289,68 Incl. BTW!

DVC260ZX 2x18 V Makita stofzuiger draadloos

De DVC260ZX 2x18 V Makita stofzuiger doet er zelfs nog een schepje bovenop! Deze topper heeft bovenop de mega zuigkracht ook nog eens een powertool aansluiting en adapters. Completer dan dit wordt het niet. Zo heeft de DVC260ZX 2x18 V Makita stofzuiger als eerste accu stofzuiger een 8-uurs TNO certificaat en dat merk je! Wat een power en doorzettingsvermogen echt overweldigend. 

DVC260ZX 2x18 V Makita stofzuiger draadloos

De unieke voordelen voor jou!

Net als zijn broertje is hij aangedreven door 2x 18 V, met de kracht van maar liefst 36 V in totaal dus. Verder is de Makita DVC260ZX 2x18 V Stofzuiger ideaal voor het op hoogte boren van gaten of meters lang schuren. Deze stofzuiger is op elk onderdeel even goed als zijn broertje, maar er is nog iets unieks aan de hand. Een powertool aansluiting! Met deze drie adapters kun je nagenoeg alle Makita powertools  gemakkelijk op de Makita DVC260ZX 2x18 V Stofzuiger aansluiten. Bekijk hier het filmpje voor nog meer informatie over deze krachtige stofzuiger!

 

 

 

Delen: