De Mtools Vaderdag cadeautips 2019

Het is weer bijna de tweede zondag van juni en dat betekent maar één ding; dat we de hardwerkende vaders, die altijd voor iedereen klaarstaan, in het zonnetje gaan zetten. Deze dag staat geheel in het teken van de mannen waar we altijd een beroep op kunnen doen. Als er een schilderij opgehangen moet worden, een tafeltje in elkaar gezet of de heg gesnoeid, ze staan altijd voor ons klaar. Daarom hebben zij deze dag meer dan verdiend. Om je waardering uit te spreken hebben wij een aantal leuke Vaderdag cadeautips voor je op een rijtje gezet want wij begrijpen dat je je vader wel op een speciale manier wilt belonen. Wij hebben een unieke top 4 voor je samengesteld;

vaderdag cadeautips

1. Makita combiset boren en schroeven

De Makita combisets is ideaal voor de kleinere klusjes in en rondom het huis of op de werkplaats. Wil je jouw vader of man voorzien van het beste Makita materiaal dat hij zowel thuis als op de bouw kan gebruiken? Bestel dan deze zeer scherp geprijsde Makita combisets op Mtools.

2. Makita schroefmachines

Makita schroefmachines zijn altijd een goed idee, want welke man vind het nou echt leuk om een schroef handmatig eruit te draaien? Let wel even op wat voor schroeven jouw man of vader regelmatig aandraait of losdraait want ons assortiment qua schroefmachines is erg groot. Mocht je er niet uitkomen en wil je je man of vader toch verassen neem dan even contact met ons op en wij helpen je verder.

3. Makita 17-delige boor- en beitelset

Een klusser is altijd druk in de weer met allerlei apparaten en machines. En omdat deze alleskunners tot veel in staat zijn, hebben ze ook veel verschillende boortjes en beiteltjes nodig. Daarom is een extra set nooit weg. Tot deze set behoren maar liefst 17 verschillende opzetstukjes. Je vader zal je erg dankbaar zijn omdat deze spullen wel eens zoek raken. Dus geef je vader een complete Makita boor en beitelset en maak zijn voorraad weer compleet. Bij Mtools hebben we een mooie set voor je samengesteld.

4. Makita accu

Een extra batterij is altijd handig, want wie overkomt het volgende probleem nou niet? Je hebt je man of vader eindelijk overtuigd om voor jou een kastje in elkaar te zetten of een plank op te hangen en dan blijkt de accu van het apparaat leeg te zijn. Het klusje word natuurlijk verschoven en dan duurt het al snel weer een aantal dagen voordat de man tijd heeft. Een extra accu is in dit geval een hele goede oplossing. Je favourite apparaat voorzien van 2 accu's zal er altijd voor zorgen dat hij de klus kan klaren! Bekijk hier ons accu aanbod. En bekijk daarbij ook al onze 18V Makita machines. 

 

fijne vaderdag

Hopelijk hebben we je wat extra inspiratie kunnen geven voor een leuk cadeautje. Het is ieder jaar weer best lastig om met een geschikt cadeau te komen, maar met deze suggesties zit je in ieder geval goed. Bestel voor 11:00 uur en je hebt je Vaderdag cadeau morgen binnen. Wij wensen iedereen alvast een hele fijne Vaderdag.

Delen: