• Mtools.nl - Makita professionals
  • Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Grootste assortiment Makita gereedschap

    Grootste assortiment Makita gereedschap en accessoires, direct uit voorraad leverbaar.

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Niet-Goed-Geld-Terug en achteraf betalen bij de Makita Specialist!

 

"Stroom opwekken?"


Kies de juiste Makita generator met behulp van dit schema, Klik hier

img

Makita EG441A 4-takt Generator

Prijs € 886,80
img

Makita EG601A 4-takt Generator

Prijs € 1.055,99
img

Makita EG671A 4-takt Generator

Prijs € 1.225,19
img

Makita G1700I 4-takt Generator

Prijs € 929,19

Makita aggregaat/generator kopen

Makita aggregaat/generator online kopen
Met een Makita 4-takt aggregaat/generator heb je altijd en overal de kracht om door te gaan. Een aggregaat van Makita is door zijn compacte bouw gemakkelijk transporteerbaar. Bovendien hebben de krachtige aggregaten en generators een automatische voltage regelaar. Zo hou je zelf alles onder controle. Een Makita viertaktmotor is uitermate betrouwbaar en sterk. Daardoor is een Makita aggregaat zelfs tegen de zwaarste omstandigheden opgewassen.

Makita aggregaat/generator topkwaliteit
Een Makita aggregaat/generator met een topkwaliteit viertaktmotor met geharde distributieketting, gietijzeren cilindervoering en volledig gelagerde krukas. Dat staat garant voor een rustige loop en een uitstekende levensduur. De oliesensor in het carter en de aanwijzer voor de benzinestand in de tank zorgen voor een grote Makita bedrijfszekerheid. De speciale Makita aggregaat/generator technologie zorgt voor een fikse geluidsreductie ten opzichte van aggregaten uit de zelfde klasse. Alle Makita generators zijn geschikt voor Euro loodvrije benzine. Kortom, een krachtig Makita aggregaat/generator geeft thuis in elke situatie.

Eenvoudig een Makita aggregaat online bestellen
Online een Makita aggregaat/generator bestellen is heel gemakkelijk bij Mtools.nl. Kies een van de aggregaten uit, plaats deze in de winkelwagen en betaal eenvoudig met iDEAL. Binnen 1 werkdag kan het Makita aggregaat al in huis zijn. Dat is wel zo handig. Neem direct een kijkje in ons uitgebreide assortiment van Makita machines. Altijd de juiste tools voor de perfecte klus.