• Snelle levering van Mtools.nl

  Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

 • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

  Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

 • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

  Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

 • Mtools.nl - Makita professionals

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Makita Haakse slijper kopen

In het assortiment van Mtools ga je een groot aanbod vinden aan verschillende Makita haakse slijpers. Je gaat ze vinden in verschillende modellen en prijsklasse zodat iedereen zijn of haar keuze kan maken. Wat je ook nodig hebt van Makita, je gaat het vinden bij Mtools. Zo kan jij binnen één bestelling al je gereedschap kopen. Dus wil jij graag Makita haakse slijper kopen? Bekijk dan ons diverse assortiment.

Veilig gebruiken van Makita haakse slijper

Hoewel dat de haakse slijpers van Makita erg handig en gebruiksvriendelijk zijn, zit het ongeluk toch in een klein hoekje. Daarom hebben wij voor jouw een aantal tips op een rijtje gezet.

 • - Houd te allen tijde de slijper goed vast
 • - Concentreer je op je werk
 • - Draag een veiligheidsbril
 • - Gebruik goede en stevige handschoenen
 • - Slijp rustig zodat de slijper goed door het materiaal heen kan bewegen
 • - Zorg voor een goed verlichte werkomgeving

Wat wil je gaan doorslijpen?

Eén van de meest voorkomende haakse slijpers is de 125 mm variant. Dit type formaat is namelijk gemakkelijk te gebruiken en de slijper is groot genoeg om veel objecten te bewerken. De kleinere variant is kleiner en daardoor wendbaarder waardoor deze haakse slijper zeer populair is bij hobbyklussers en professionele vakmensen. Een ander formaat wat veel gebruikt is de Makita haakse slijper 230 mm. Dit apparaat is een stuk groter en is daardoor voornamelijk bedoelt voor het zwaardere werk. Welk formaat het meest handig werkt verschilt per klus en ook per persoon.

Makita accu haakse slijper

 Het grote voordeel van een Makita slijper met een accu is dat je een stuk wendbaarder bent. Op het moment dat je vastzit aan een snoer ga je vaak tegenkomen dat je op sommige plekken lastig komt met een kabel. Daarbij moet je er ook telkens mee rekening houden dat je niet over de snoer struikelt met de haakse slijper nog in je handen. Een haakse slijper met een accu is dus een goede oplossing. De accu’s van Makita zijn van hoge kwaliteit en bieden je genoeg tijd om vooruit te kunnen met slijpen. Ben jij geïnteresseerd in de Makita haakse slijper? Bekijk dan ons ruime assortiment en maak een keuze.