Levertijden zijn momenteel langer dan je van ons gewend bent door externe factoren.

BISON TEXTIELLIJM 50ML

In tube
Snel op voorraad
€ 5,21 € 6,30
Herinner wanneer prijs daalt

WAT IS HET?

EIGENSCHAPPEN

Bestand tegen wassen, stomen en strijken

Goede directe hechtkracht

Elastische lijmverbinding

Oplosmiddelvrij

WAT DOET HET?

GESCHIKT VOOR:

Lijmt textiel, jute, vilt en kokos. Geschikt voor o.a. het omzomen van corduroy-, denim- en spijkerbroeken, het herstellen van gaten en scheuren in kleding en bekleding (zoals jacks, broeken, tenten, strandstoelen en windschermen), het aanbrengen van applicaties van vilt, het omboorden van lopers, matten, tapijten en het plakken van textiel op hout, meubelplaat, spaanplaat, hard- en zachtboard.

AAN DE SLAG

VOOR GEBRUIK:

Verwerkingsomstandigheden

Niet verwerken bij temperaturen beneden +10°C.

Oppervlakten eisen

De te lijmen materialen moeten schoon en droog zijn.

Gereedschap

Speciale, gratis bijgeleverde spatel of kwastje.

TIJDENS GEBRUIK:

Gebruiksaanwijzing

Beide delen gelijkmatig en vooral niet te dik instrijken. Even laten drogen en daarna de delen op elkaar brengen door goed aan te kloppen. Het persen of belasten van de gelijmde materialen is overbodig. Bepaalde stoffen die in sommige verf- en textielverfsoorten voorkomen kunnen een versnelde veroudering van de lijm tot gevolg hebben, waardoor de lijm kleverig wordt. De verlijmde materialen zo min mogelijk aan zonlicht blootstellen. Voorkom doorslaan van de lijm in voornamelijk dunne materialen, door de lijm dun en gelijkmatig op te brengen.

NA GEBRUIK:

Vlekken/resten

Lijmvlekken zijn moeilijk te verwijderen. Natte lijmvlekken direct en alleen met water schoonmaken. Droge lijmvlekken oplossen in Bison Ontvetter en vervolgens schoonmaken.

Opslagcondities

Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.