• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

Makita bosmaaier/ trimmer

Wil jij graag de puntjes op i zetten als het gaat om het onderhoud van jouw tuin? Met de Makita bosmaaier of bostrimmer zet je een grote stap in de goede richting. Om alle hoekjes en lastige plekken van je tuin in orde te maken zijn de Makita bosmaaiers en trimmers zeer handig. Met deze maaiers kun je bijvoorbeeld grasplekjes rondom bomen, zware objecten of hoekjes netjes maken. Zoals bij veel Makita gereedschap bevatten de bosmaaiers en grastrimmers ook een accu. Dit is veel gebruiksvriendelijker aangezien je nu niet lastig hoeft te gaan doen met verlengsnoeren die je eventueel ook nog door kunt snijden. Geïnteresseerd? Bekijk ons aanbod vandaag nog!

Makita grasmaaier

Wil jij graag dat jouw grasmat er in de zomer en lente er strak bij ligt? Dan mag de Makita grasmaaier niet ontbreken van jouw tuingereedschap. Waar normale grasmaaiers nog gebruik maken van lange kabels die onhandig zijn en die je per ongeluk kapot kunt maken, werken de Makita grasmaaiers op een accu of motor. Zowel voor de kleinere als de grotere tuinen hebben we een passende grasmaaier. Voor de kleinere tuinen waar je relatief weinig gras maait adviseren we je te gaan voor één van de kleinere varianten en voor de grotere tuinen adviseren we je een grotere variant te kiezen. 

Mocht je toch geen Makita grasmaaier willen met een accu, dan bieden we ook verschillende grasmaaiers aan met een benzinemotor. Klik verder om ons assortiment aan viertakmotor grasmaaiers te bekijken.

Wil jij graag je tuin goed onderhouden? Bekijk dan snel ons ruime en diverse aanbod aan Makita grasmaaiers en bosmaaiers en bestel vandaag.