• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Makita bladblazer kopen

Vind jij het ook altijd zo vervelend om helemaal handmatig alle bladeren te verzamelen? Wij snappen dat dit een vervelend klusje aangezien enkele dagen later er al weer bladeren kunnen liggen. Om deze taak voor jezelf gemakkelijker te maken is het zeer interessant om een Makita bladblazer te kopen. Met deze bladblazer verzamel je alle bladeren op een plek zodat je alleen hoeft op te pakken in de groen bak te doen. Klinkt al een stuk beter toch? Geef bladeren en ander afval geen kans met onze krachtige blazers. Je maakt je tuin of opril gemakkelijk schoon met een Makita bladblazer.

Makita bladblazer op accu

Het is logisch dat je een bladblazer buiten nodig hebt. Maar heb jij op meerdere plekken buiten een stopcontact zitten? Een oplossing om niet met allerlei verlengsnoeren en lange kabels te werken die je steeds moet verleggen is het gebruiken van een accu. Met een Makita bladblazer die werkt op een accu ben je een stuk flexibeler. Je kunt nu zonder moeite zowel in je achter- en voortuin alle bladeren en ander afval verwijderen.

Bestel je bladblazer eenvoudig online

Wij zijn een partner van Makita en specialiseren ons dan ook helemaal op Makita gereedschap. Wij kunnen met trots zeggen dat we het volledige assortiment van Makita aanbieden. Dus als je op zoek bent naar Makita gereedschap dan vind je het in ons assortiment.