• Snelle levering van Mtools.nl

  Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

 • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

  Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

 • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

  Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

 • Mtools.nl - Makita professionals

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

Makita accu's van Mtools

Makita wil graag dat iedereen zo goed mogelijk en zo gebruiksvriendelijk mogelijk kan klussen. Dus naast een zeer divers aanbod aan gereedschap werken alle apparaten op de accu’s van Makita. Dit is zeer gebruiksvriendelijk aangezien je nu niet met lange kabels hoeft te werken en mocht na uren klussen je accu leeg zijn, dan schuif je de nieuwe accu er zo in. Zo kun jij doorklussen en je taken afmaken. Makita heeft verschillende maten en krachten aan accu’s en bij Mtools vind je een zeer uitgebreid aanbod daarin.

Makita accu kopen

Om er zeker van te zijn dat je een accu koopt die past bij je gereedschap is het belangrijk naar de productomschrijvingen te kijken. In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod in verschillende prijsklassen. Naast de traditionele accu bieden wij ook meerdere accu laadpunten aan zodat je altijd ongestoord door kunt werken. Het enigste wat je hoeft te doen is dan op tijd de accu opladen zodat je urenlang plezier hebt van je Makita gereedschap. Je accu koop je eenvoudig en snel bij Mtools, de Makita specialist. We houden onze prijzen scherp zodat iedere klusser kan genieten van al het aangeboden gereedschap.

Soorten Makita accu's

Makita gaat voor gebruiksvriendelijkheid en heeft ervoor gezorgd dat alle apparaten aansluiten op de accu’s. Wij van Mtools bieden verschillende sterkte accu’s aan zodat iedereen een keuze kan maken. Wij bieden de volgende sterktes aan:

 • - 9,6 V
 • - 10,8 V
 • - 12 V
 • - 14,4 V
 • - 18 V
 • - 24 V
 • - 36 V

Makita accu machines

Het grote voordeel van Makita is dat de meeste van hun apparaten werken op hetzelfde accusysteem. Neem je even pauze van het boren? Schuif dan gerust de accu in je Makita radio om muziek te luisteren? De accu’s zijn zo ontwikkeld dat ze gemakkelijk in het volgende apparaat geschoven kunnen worden. Zo heb je slechts één accu nodig om meerdere apparaten te bedienen. Let daarbij wel op dat ook deze accu op kunnen gaan, dus een extra accu is geen overbodige luxe voor iedere klusser. Je kunt dan gemakkelijk de ene accu opladen en de andere weer gebruiken en zo de hele tijd omwisselen.

Makita accu kopen bij Mtools

Net zoals op al onze andere machines, profiteer je van de zelfde snelle levering bij het bestellen van een accu. Daarnaast profiteer je bij ons ook van vaste lage prijzen. Heb je vragen over welke accu je nodig hebt bij je Makita gereedschap? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen je voorlichten over welke accu je het beste kunt kopen.