• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Niet-Goed-Geld-Terug en achteraf betalen bij de Makita Specialist!

  • Mtools.nl - Makita professionals

Bij ons koopt u veilig en betrouwbaar

Kan ik een artikel retour sturen?
In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u zelf de vrachtkosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, het advies is dan ook om de retourzending te doen met een betrouwbare vervoerder, zoals bijv. PostNL, DHL of DPD. Wij maken het aankoopbedrag over zodra wij de producten weer in goede staat ons bezit hebben. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:
* U dient het product compleet, goed en degelijk verpakt, in de originele onbeschadigde verpakking, en inclusief de aankoopnota terug te sturen.
* U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
* Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Mtools.nl te retourneren.
* Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
* U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
* Op aankopen die speciaal, op bestelling, zijn gemaakt is deze wet niet van toepassing.(alle artikelen met een levertijd).
* U kunt uw aangekochte artikel binnen 14 dagen retour sturen. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze Klantenservice 085-0160737 van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur.

Let op:

Wilt u iets retourneren? Vul dan het RMA formulier in, dit versneld de verwerking van uw retourzending. U vindt dit formulier in uw account. Stuur vervolgens uw pakket, voorzien van een kopie van de bestelbon naar ons adres, zoals vermeldt op de contactpagina. Na ontvangst van uw pakket wordt deze direct gecontroleerd en verwerkt.