• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

Bij ons koopt u veilig en betrouwbaar

Betalen met iDeal
Mtools.nl biedt de mogelijkheid met iDEAL te betalen. Dat is betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van jouw bank. iDEAL is eigenlijk pinnen op internet. Voor een iDeal betaling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Betalen met Credit Card
Mtools.nl biedt tevens de mogelijkheid met Credit Card te betalen. Vaak heeft dit als voordeel dat er pas achteraf betaald moet worden aan de creditcard maatschappij. Daarnaast zijn de aankopen die je doet via internet vaak extra verzekerd. Dit kun je navragen bij je eigen creditcard maatschappij. Voor het betalen met Credit Card berekend wij 2% van het aankoopbedrag.

Betalen met MisterCash (Belgische klanten)
Mtools.nl biedt de mogelijkheid met MisterCash te betalen. Dat is betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van jouw bank. MisterCash is eigenlijk pinnen op internet.

Vooruitbetaling
Bij vooruitbetaling dient het bedrag via de bank te worden betaald onder vermelding van het bestelnummer, zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt de verwerking van uw bestelling voort gezet.

AfterPay (betaling na ontvangst)
AfterPay voert voor Mtools.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Gespreid betalen met Spray Pay (in termijnen)
Hoe gaat dat in z'n werk? Je kiest in onze webshop een of meerdere artikelen uit. Op de betaalpagina kies je voor Spray Pay en druk op afrekenen. De website stuurt je door naar de Pagina van Spray Pay. Hier vul je al je gegevens in waarna Spray Pay direct bepaalt of je in aanmerking komt om gespreid te betalen. Na goedkeuring wordt je bestelling afgerond en keer je terug naar onze website. Na 30 dagen wordt je eerste termijn automatisch geïncasseerd van je rekening. En wanneer je al je termijn hebt voldaan, doet Spray Pay een donatie goed doel. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Spray Pay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Spray Pay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Spray Pay.

Bereken hier de maandelijkse kosten voor jouw aankoop: