• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Ben jij op zoek naar een goede zaagtafel? Dan ben je bij Mtools aan het juiste adres. Een Makita zaagtafel is een erg nuttige investering als je regelmatig aan het zagen bent. Een zaagtafel is veiliger dan een losse cirkelzaag en werkt snel en nauwkeuriger.

Wat is een zaagtafel?

Een zaagtafel is een tafel, met een door een motor aangedreven zaagblad. Een zaagtafel gebruik je om bijvoorbeeld houten planken, laminaat, panelen of  plaatmateriaal in de lengte door te zagen of af te korten. Het voordeel van een zaagtafel is dat je snel en met precisie grotere zaagklussen kunt uitvoeren.  Je stuurt het hout als het ware in de zaag, waardoor je heel gecontroleerd en veilig kunt werken.

Diverse soorten Makita zaagtafels

Wij bieden verschillende zaagtafels aan, voor het grove werk als voor zéér nauwkeurig werk. De nauwkeurige zaagtafels beschikken over een langsgeleider, waardoor je er zeker van bent dat het materiaal dat je wilt doorzagen ook kaarsrecht is. Ook beschikken de meeste zaagtafels over tafelverbreders aan de zijkanten en achterkant. Dit is van belang als je grotere werkstukken op een veilige en nauwkeurige manier wilt bewerken.

 

Bestel nu je tafelzaag bij Mtools! Hier profiteer je van scherpe prijzen, drie jaar Makita fabrieksgarantie, achteraf betalen, gratis verzending (boven de €100) en een snelle levering!