• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Ben jij opzoek naar gereedschap waar je strakke gleuven en mooie profielranden mee kunt maken? Dan ben je op zoek naar een Makita bovenfrees! Met een bovenfrees kun je de scherpe kanten van je tafel afronden of mooie afwerkingen maken. Bestel nu jouw bovenfrees bij Mtools! Hier profiteer je van onze scherpe prijzen, altijd drie jaar fabrieksgarantie, achteraf betaling, gratis bezorging (boven € 100) en een snelle levering!

Wat is een bovenfrees?

Met een bovenfrees kun je het materiaal van bovenaf bewerken, waar het ook zijn naam aan te danken heeft. Een bovenfrees kan worden gebruikt voor het frezen/bewerken van profielranden, sleuven en groeven. Verschillende soorten materialen waaronder hout en plaatmateriaal kunnen vakkundig bewerkt worden met de Makita Bovenfrees, met uiterste precisie.

 

Een Makita bovenfrees voor iedere klusser

De machine is eenvoudig met de hand te bedienen door het lichtgewicht en de softgrip van onze apparaten. Dit apparaat was vroeger alleen geschikt voor de vakman, maar tegenwoordig kunnen ook de doe-het-zelvers handig aan de slag met de freesmachines van Makita. Het is in het begin niet eenvoudig, oefen daarom eerst voordat je op het kostbare materiaal begint.

 

Veilig werken met bovenfrezen

Draag bij het bovenfrezen altijd een veiligheidsbril en gehoorbescherming om beschadigingen te voorkomen. Belangrijk is dat je altijd tegen de richting van het mes, ofwel de frees, beweegt met de bovenfrees. Zorg dat de frezen in de machine scherp zijn en slijp ze tijdig of vervang op z’n tijd de messen. De accessoires voor een freesmachine zoals kopieerringen, spantagen, geleiders, spantangen zijn ook te vinden bij Mtools.

 

Diverse soorten bovenfreesmachines

Bij Mtools hebben we diverse soorten frezen beschikbaar, om aan de uiteenlopende wensen van onze consumenten te voldoen. Wij bieden bovenfrezen aan in verschillende uitvoeringen waarbij we onderscheid maken in vermogen, specifieke kenmerken en meegeleverde accessoires. De keuze van een bovenfrees hang af waarvoor je deze wilt gebruiken. We hebben uiteenlopende modellen beschikbaar. Zo bieden we ook een eenvoudige, maar degelijke uitvoering voor freeswerk aan, de Makita M3601 230V Bovenfrees, die bedoeld is voor vakmensen die gewoon goed gereedschap nodig hebben zonder de extra lampjes, technologieën en innovaties. Voor een krachtige bovenfrees voor zware toepassingen, uitgerust met LED-verlichting kunt u bijvoorbeeld kijken naar de Makita RP1800FX Bovenfrees.

 

Bestel jouw Makita bovenfrees bij de webshop voor échte vakmannen en klussers en profiteer van onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!