• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina

Een Makita momentsleutel is gemaakt om lang mee te gaan. Via deze momentsleutels kan je via een exact bepaald koppel moment bouten precies goed aandraaien. De sleutel geeft het aandraaimoment weer in newtonmeter (Nm). Bij sommige uitvoeringen wordt het aandraaimoment op het handvat aangegeven, terwijl bij andere uitvoeringen dit via een ingebouwde klik koppeling gebeurt. Er zijn zelfs uitvoeringen die een ingebouwde beveiliging hebben, dus wanneer het draaimoment wordt bereikt zal de bout niet verder draaien. Makita momentsleutels zijn zowel geschikt voor de doe-het-zelver als voor een echte professional.

Voordelen van een Makita momentsleutel

Er zitten meerdere voordelen aan een Makita momentsleutel. Het grootste voordeel is dat aan de ene kant de bouten en moeren niet los raken, en aan de andere kant dat je deze bouten en moeren niet te strak vast zet. Wanneer de bouten en moeren te strak worden vast gezet, kan dit schade opleveren en dit is misschien wel erger. Doordat je bij een momentsleutel een uiterst draaimoment kan aangeven heb je hier geen last meer van. 

Een Makita momentsleutel voordelig bestellen

Heb je een keuze kunnen maken over welke Makita momentsleutel het gaat worden? Dan kan je deze gemakkelijk bestellen. Plaats degekozen sleutel in je winkelwagen, volg een paar simpele stappen en het product is van jou. Betalen kan je eenvoudig en veilig met iDEAL. Bij al onze producten krijg je drie jaar fabrieksgarantie. Vandaag de producten besteld? Dan heb je meestal de producten morgen al in huis. Hierdoor hoeft geen klus lang te wachten en kan je snel beginnen. Heb je een vraag over een product, dan kan je altijd contact opnemen met een van onze specialisten.

Bekijk ook in ons assortiment van Makita accessoires en Makita accu's bestel alles wat je nodig hebt in één bestelling, dan kan je direct aan de slag met je volgende klus.