Haakse slijpers

Haakse slijpers

Ben je op naar een Makita haakse slijper? Bekijk dan snel het aanbod van Mtools. Wij beschikken over Lees meer

Ben je op naar een Makita haakse slijper? Bekijk dan snel het aanbod van Mtools. Wij beschikken over een ruim assortiment met slijpers, verkrijgbaar in meerdere modellen en prijsklassen. Zo zit er voor jou altijd de beste optie bij. Profiteer bij Mtools van de beste prijs/kwaliteitverhouding. Heb je vragen over onze slijpers of het gebruik ervan? We Lees meer

Ben je op naar een Makita haakse slijper? Bekijk dan snel het aanbod van Mtools. Wij beschikken over een ruim assortiment met slijpers, verkrijgbaar in meerdere modellen en prijsklassen. Zo zit er voor jou altijd de beste optie bij. Profiteer bij Mtools van de beste prijs/kwaliteitverhouding. Heb je vragen over onze slijpers of het gebruik ervan? We geven je graag advies.

Verschillende typen Makita haakse slijpers

Mtools biedt twee typen Makita haakse slijpers. Tot ons assortiment behoren de Makita haakse slijper 230V en de Makita accu slijper. Een slijper die op 230V werkt, heeft een lang snoer dat in het stopcontact gestoken dient te worden voor de stroomtoevoer. De Makita accu slijper werkt, zoals de naam al zegt, op een oplaadbare accu. Hierdoor heb je geen last van een snoer dat op de grond ligt. Veel klussers verbazen zich over het vermogen van een accu machine. Deze zijn tegenwoordig dusdanig ontwikkeld dat ze qua vermogen niet/nauwelijks onderdoen voor de 230V variant. Natuurlijk dient een accu wel regelmatig opgeladen te worden. Naast slijpers hebben we natuurlijk ook accessoires voor je slijper.

Makita slijptol gebruiken

Met een Makita slijptol bewerk je materiaal als hout, steen/beton of metaal. De Makita haakse slijpers hebben een lange levensduur. Dankzij het unieke ontwerp van de behuizing zijn de slijpers optimaal beschermd tegen stof. We vinden comfortabel werken belangrijker, maar veiligheid staat hierbij ook hoog in het vaandel. Een veiligheidspuntje waar je zeker rekening mee dient te houden wanneer je de Makita slijptol gaat gebruiken is het juist monteren van de kaf en schijf. Monteer het handvat op een kant die voor jouw het beste aanvoelt en zorg ervoor dat de kap en schijf dusdanig bevestigd zijn dat de vonken van je afspatten. Wanneer de je schijf installeert, gebruik dan de bijgeleverde nokkensleutel om de schijf aan te draaien. Doe je dit handmatig, dan heb je de kans dat de schijf los schiet. De gevolgen zijn dan niet te overzien. Het gebruik van de Makita slijptol gaat dus gepaard met een grote zorgvuldigheid. 

Bestel je Makita haakse slijper bij Mtools en profiteer van onze voordelen. Koop jouw Makita haakse slijper voor 11:00 uur, dan heb je deze de volgende dag al geleverd. En bestelling boven €100 verzenden we ook nog eens gratis. Niet tevreden over je product? Geen probleem. Wij hanteren een niet-goed-geld-terug garantie.