• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

Makita breekhamer kopen

Bent u op zoek naar zwaarder geschut voor bij het klussen? Dan komt de Makita breekhamer zeker goed van pas. Dit zware gereedschap is voorzien van de speciale Makita Vibratie Technologie waardoor u altijd secuur kunt werken op een laag trillingsniveau. Maar u kunt er ook voor kiezen, als u bijv. grote stukken beton wilt weghalen, om het trillingsniveau te verhogen. Kortom u kunt de breekhamer zowel voor het zware als het secure werkt gebruiken. De machines zijn zo gemaakt dat ze sterk en robuust zijn zodat ze een uitstekende prestatie kunnen leveren. Verder is de Makita breekhamer zeer duurzaam en uitgerust met een automatisch uitschakelende koolborstel. Dit zorgt ervoor dat u voorzichtig en gemakkelijk kunt werken met uw nieuwe breekhamer. Bent u al overtuigd? Bekijk dan het ruime assortiment van Mtools.

Makita accessoires voor de breekhamer

Met de zwaardere Makita breekhamers kunt u gemakkelijk bijvoorbeeld een wegdek of fundering openbreken. Zoals we net besproken hebben is de veiligheid goed, maar u heeft nog wel een aantal accessoires nodig. Zorg er daarom altijd voor dat u een gehoorbeschermer, stofmasker en goede werkhandschoenen draagt. Dit zorgt ervoor dat u extra veilig aan de slag gaat. Kijk daarom rustig rond in ons online assortiment met alle Makita accessoires. Dan weet u zeker dat u meteen aan de slag kan met uw nieuwe breekhamer.

Makita breekhamer online voordelig bestellen

In ons ruime assortiment vind u altijd een breekhamer of schraper die bij u past. Door één van onze gereedschappen online te bestellen profiteert u van onze lage prijzen en snelle levering. Wij leveren namelijk al onze producten vaak al binnen één werkdag. Neem dus gerust een kijkje in het uitgebreide assortiment van de Makita specialist.