• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

Makita slijptol online kopen

Bent u opzoek naar een Makita slijptol? Bij Mtools bestelt en vind u zeer gemakkelijk meerdere varianten. Als u uw werk gemakkelijk wilt maken bekijk dan eens onze Makita haakse slijper of Makita doorslijper. We hebben voor iedere uitdaging een oplossing en die oplossing vind u in ons ruime en voordelige assortiment. Om de veiligheid van uw werkzaamheden te verhogen hebben de nieuwe Makita slijptollen een veiligheidssysteem ingebouwd die het SJS – systeem heet. Dit is systeem die u beschermt als de slijpschijf vastslaat. Andere voordelen zijn is dat de ijzersterke Makita slijpmachines zowel krachtig als zuinig zijn. De krachtige trillingen die vrijkomen bij het klussen worden gedempt en u voelt ze minimaal door het speciaal aangedreven hangende vibratie aandrijving. Genoeg voordelen dus om vandaag nog een Makita slijpmachine aan te schaffen.

De Makita slijptol voor zowel professionals als doe-het-zelvers

Bent u een professionele klusser die meerdere keren per week een slijptol nodig heeft? In ons uitgebreide assortiment vind u meerdere variaties die zeer interessant zijn voor u. U kunt er bijvoorbeeld kiezen om een brede Makita accu haakse slijper te kiezen. Daar heeft u wel een Makita accu voor nodig. Dan worden al uw zware werkzaamheden in één keer een stuk gemakkelijker. Bent u een echte doe-het-zelver en vind u het leuk om zelf te hobbyklussen? Dan hebben we voor u een goed assortiment aan Makita haakse slijpers met kabel. Dit gereedschap is vooral toegankelijk voor de klusser die graag thuis klust.

Makita slijptol voordelig online bestellen

Dus bent u geïnteresseerd in het online bestellen van de Makita slijptol. Bekijk dan het ruime assortiment van Mtools en bestel vandaag. Als u bij ons bestelt ontvangt u altijd van ons 3 jaar fabrieksgarantie op uw gereedschap. Naast deze garantie wordt uw nieuwe slijpmachine na het plaatsen van de bestelling vaak binnen 1 werkdag bij u thuis geleverd. Mtools gaat alleen voor kwaliteit en daarom zijn wij ook een Makita specialist. Bestel daarom en maak van iedere klus een gemakkelijke klus.