• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

Makita schaafmachine online kopen

De schaafmachine van Makita staat al ruim 40 jaar bekend als ‘de bouwschaaf’. Hoewel deze bouwschaven zich al bewezen hebben, maakt Makita ze nog steeds beter. Of het nu gaat om een robuuste betonschaaf of een nauwkeurige Makita bouwschaaf bij Mtools.nl koop je deze machines voor de scherpste prijzen. Doordat deze schaven voorzien zijn van zeer degelijk handvaten en een perfecte afwerking wordt de stofproductie verminderd en de levensduur verlengt. Dit zorgt ervoor dat de Makita schaafmachine langdurig en secuur kan werken. De Makita schaafmachine wordt dan ook voor een rede al 40 jaar lang ‘de bouwschaaf’ genoemd. Bekijk daarom op Mtools.nl ons uitgebreide aanbod en profiteer van onze lage prijzen.

Makita schaafmachine en accessoires

Door de instelbare sponningdiepte is de Makita schaafmachine ideaal voor het afhangen van deuren en ramen. Naast de ‘gewone’ Makita schaafmachine hebben we ook nog de Makita vandiktebank in ons assortiment. De Makita vandiktebank is licht van gewicht en voorzien van een uiterst stille 1650 Watt motor waardoor je middels de fijn-indicatie nauwkeurig op dieptenop kunt werken. Wat je nog meer in ons assortiment kunt vinden zijn de Makita betonschaafmachines. Zowel wij van Mtools als Makita vinden het belangrijk dat je veilig werkt. Wij raden je daarom aan om altijd een professionele veiligheidsbril en een paar goede werkhandschoenen te gebruiken. Ben je overtuigd? Neem dan gerust een kijkje in ons online assortiment om tot een goede keuze te komen in welke Makita schaafmachine u aanschaft.

Makita schaafmachine eenvoudig online bestellen

De Makita schaafmachine bestel je gemakkelijk, snel en voordelig bij Mtools.nl. Als je één van onze Makita schaafmachines heeft gekozen en geplaatst heeft in je winkelwagen kunt eenvoudig afrekenen met IDEAL. Vaak is het zo dat je binnen één werkdag je bestelling al in huis heeft zodat je zelf meteen aan de slag kunt. Neem dus gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan Makita machines en profiteer van onze lage prijzen. 

Ben jij op zoek naar een Makita accu? Of naar alle Makita 18v apparaten? Bekijk ons ruime assortiment. 

De beitel en wisselbeitel van een schaafmachine afstellen