• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

Makita schuurmachine kopen online

Het online kopen van een Makita schuurmachine is bij Mtools.nl super gemakkelijk en voordelig. Vlakschuurmachines, excenter schuurmachines, bandschuurmachines, stripschuurmachines, schuur-/poetsmachines en borstelschuurmachines. Voor het bewerken van metaal, glas, keramiek, kunststoffen of hout, online de geschikte Makita schuurmachine kopen kan bij ons. Een Makita schuurmachine is sterk en kan elke klus aan. Bij Mtools.nl kun je online ook terecht voor schuurvellen en –banden, fiber- en lamellenschijven, poetsschijven en schuurborstels.

Stofvrij werken met een Makita schuurmachine

Iedere Makita schuurmachine kan stofvrij werk leveren, dat is wel zo prettig. Met de kans op fijnstof bieden wij schuurmachines aan die horen bij het door TNO-gecertificeerde stofvrij werken aanbod. Of je nu een professional bent of thuis klust, er is altijd wel een apparaat te vinden die bij je past. Wij beantwoorden uiteraard ook graag je vragen over de schuurmachines als je er zelf niet helemaal uit komt. Het is immers wel de bedoeling dat je straks aan de slag kunt. Met een Makita schuurmachine kun je zelfs de moeilijkste klus klaren!

Welke schuurmachine gebruiken?

Let erop dat er verschillende schuurmachines te verkrijgen zijn bij ons. We geven je graag meer informatie over wanneer je het beste een bepaald type schuurmachine kunt inzetten.

De Makita vlakschuurmachine

De vlakschuurmachines, ook die van Makita, worden verreweg het meest gebruikt. De machine heeft de bekende vlakke en rechthoekige vorm die veel mogelijkheden biedt. De zool is gemonteerd op een mechanisme waardoor die een schurende beweging maakt. Door de gemakkelijke vorm, kan die op tal van materialen en bij tal van klussen worden gebruikt. De kleinere zolen zijn handig om bijvoorbeeld kleine hoekjes te schuren, terwijl de grote juist goed grote oppervlakken kunnen schuren. Waar de kleinere machines nog wel met een hand te controleren zijn, is het wel belangrijk om beide handen te gebruiken op middelgrote tot grote schuurmachines.

De Makita excenter schuurmachine

Het voordeel van excentrische schuurmachine is dat die ronde bewegingen maakt. De machine draait dus niet rond in een perfecte rond cirkel, maar in een meer elliptische beweging. Deze beweging zorgt ervoor dat je amper last hebt van cirkelvormige markeringen die andere schuurmachines soms achterlaten. Dus grote oppervlakken kun je sneller schuren met een excenter schuurmachine dan met een vlakschuurmachine. Het enige nadeel is dat je niet gemakkelijk bij kleine hoekjes en randjes kunt. Hiervoor heb je een andere machine nodig of je kunt dit nog met de hand doen.

De Makita bandschuurmachine

Van alle Makita schuurmachines, is de Makita bandschuurmachine veruit de meest krachtige. Met deze schuurmachine kun je heel snel en gemakkelijk veel materiaal weghalen. Een goede kanttekening hierbij is dat je ook het risico loopt dat je te veel materiaal weghaalt of schade aanbrengt. Weet dus altijd zeker waar je gaat schuren en begin voorzichtig.

Makita schuurmachine bestellen

Bestel je Makita schuurmachine eenvoudig en snel online bij Mtools.nl. Wanneer je de bestelling plaatst, heb je deze vaak al na 1 werkdag in huis en voor bestellingen boven de €100,- rekenen wij geen verzendkosten. Bovendien krijg je drie jaar fabrieksgarantie op uw Makita schuurmachine wat een hoop extra zekerheid geeft, om iedere klus weer met veel plezier te kunnen klaren. Je kunt altijd eenvoudig en veilig betalen met iDEAL, wat het kopen van een Makita schuurmachine bij Mtools.nl nóg aantrekkelijker maakt.

Bekijk ook in ons assortiment van Makita accessoires en Makita accu's bestel alles wat je nodig hebt in één bestelling, dan kan je direct aan de slag met je volgende klus. Bekijk ook meteen alle 18v machines van Makita. 

Makita schuurmachine testdag video