Blog

Vacature medewerker binnendienst

Als medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Dit kan zowel via telefoon, mail als via onze chat of in onze showroom. De vragen van onze klanten zijn ontzettend uiteenlopend. Van verzendstatus, tot reparatieverzoeken en van retourneringen tot advies.

Stage Content Creator

Stage: Content Creator

Ready, set, action! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Stagiair Content Creator voor Mtools die de spijker op de kop slaat tijdens het maken van TikTok-filmpjes! Klinkt goed? Lees dan verder.

Als Content Creator behoor jij tot onze “Marketing-Squad”! Als onderdeel van dit kleine, gezellige team ga jij aan de slag om de mooiste, creatiefste en tofste filmpjes te bedenken, filmen, editen en te posten op verschillende Social mediakanalen! Onze kanalen hebben inmiddels een fors bereik en wachten op jouw magische handen om dit tot een nóg hoger doel te laten komen.

Naast het beheer van onze video content ben jij écht een onderdeel van het team en denk jij graag mee en kom je met eigen ideeën en initiatieven om alle aspecten van de Marketing tot een hoger niveau te krijgen. Net zoals wij jouw kennis en vaardigheden tot een hoger niveau zullen brengen ;-)!

 

Wie zijn wij?
Mtools is een jong en snelgroeiende speler in de wereld van online verkoop van gereedschappen en aanverwante artikelen. Vanuit een eigen warehouse worden orders verstuurd aan klanten in Nederland, Belgie en Duitsland. Gezelligheid en een goede sfeer staat bij ons op nummer 1! Zo genieten wij elke vrijdagmiddag samen van de welverdiende VRIJ-MI-BO. Wij denken graag in mogelijkheden en staan paraat om jou te helpen om verder te ontwikkelen en te leren.

 

Wat kun je verwachten?

 • Een stagevergoeding van € 350,- bruto p/m o.b.v. 40 uur per week;
 • De kans en ruimte om jezelf te ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie met de juiste begeleiding;
 • Een gloednieuwe Imac tot je beschikking en de hulpmiddelen die nodig zijn voor het maken van de vetste content;
 • Een exclusieve plek in het leukste marketingteam dat er is
 • Een stageplek in een heel gezellig bedrijf met vooral jonge medewerkers waarbij een lolletje zeker de ruimte krijgt tijdens het harde werken;
 • Natuurlijk is er ook tijd om aan je schoolopdrachten te werken.
 • Elke vrijdagmiddag genieten wij met z’n allen van de VRIJ-MI-BO!

Ben jij de stagiair die we zoeken?

 • Je volgt een MBO/HBO studie in de richting van Marketing, Communicatie en/of Media;
 • Je zoekt een meewerkstage tussen de 3 en 5 dagen per week;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent graag onder de mensen en werkt graag bij ons op kantoor;
 • Je bent enthousiast geworden om met jouw creativiteit aan de slag te gaan!

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Stuur dan je CV met korte motivatie naar jelena@mtools.nl.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Jelena Castelijns via Jelena@mtools.nlof bel naar +31 85 016 0737.

Vacature logistiek medewerker

Als magazijn medewerker zorg je voor het efficiënt, correct en op tijd uitvoeren van diverse magazijnwerkzaamheden. Dit houdt onder meer in het ontvangen van goederen en controleren op juistheid van de zending, het verzendklaar maken van uitgaande zendingen, het verrichten van de bijbehorende administratie, het bijhouden van de magazijnvoorraad en uitgifte van goederen aan de afhaalbalie.

Mtools kortingscode

Regelmatig krijgen wij de vraag of we kortingscodes hebben. Jazeker! Wij belonen onze trouwe klanten graag en doen dat ook in de vorm van kortingscodes. We beperken ons echter niet tot de loyale klanten want ook nieuwe klanten krijgen bij ons een kortingscode.