Blog

Vacature logistiek medewerker

Vacature Logistiek Medewerker

De gezelligste webshop van Veldhoven is op zoek naar logistiek medewerkers! Ben jij op zoek naar een leuke baan, met een gezellig klein team en diverse werkzaamheden? Lees dan verder!

Wat ga je doen
Als magazijn medewerker zorg je voor het efficiënt, correct en op tijd uitvoeren van diverse magazijnwerkzaamheden. Dit houdt onder meer in het ontvangen van goederen en controleren op juistheid van de zending, het verzendklaar maken van uitgaande zendingen, het verrichten van de bijbehorende administratie, het bijhouden van de magazijnvoorraad en uitgifte van goederen aan de afhaalbalie. 

Over Mtools
Mtools is een jong en snelgroeiende speler in de wereld van online verkoop van gereedschappen en aanverwante artikelen. Vanuit een eigen warehouse worden orders verstuurd aan klanten in Nederland, Belgie en Duitsland. Gezelligheid en een goede sfeer staat bij ons op nummer 1! Zo genieten wij elke vrijdagmiddag samen van de welverdiende VRIJ-MI-BO. Heb jij ambities en wil jij individueel doorgroeien en verder leren? Ook daar zijn de mogelijkheden eindeloos en denken wij graag met jou mee!

Wat kun je van ons verwachten

  • Elke vrijdag een gezellige vrijmibo
  • Wij geloven dat je van rust productiever wordt - dus extra veel pauze
  • Goede grappen
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes
  • Personeelskorting op het beste gereedschap 
  • Mogelijkheid om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan - wij denken graag in mogelijkheden
  • Pensioensopbouw
  • Tijdelijk aan de slag vanwege een tussenjaar? Ook goed! 

Mtools biedt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vooral een leuke en vrije werkomgeving. We zijn gevestigd in Veldhoven, vlakbij Park Forum/Flight Forum Eindhoven. Interesse? Wacht dan niet te lang en mail je CV en motivatiebrief naar niels@mtools.nl of neem contact op via 085 016 0737.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Mtools kortingscode

Regelmatig krijgen wij de vraag of we kortingscodes hebben. Jazeker! Wij belonen onze trouwe klanten graag en doen dat ook in de vorm van kortingscodes. We beperken ons echter niet tot de loyale klanten want ook nieuwe klanten krijgen bij ons een kortingscode.

Keukenrenovatie tips

tips keukenrenovatie

Ben je van plan om je keuken te renoveren? Dit is geen gemakkelijke klus. Daarom hebben wij enkele tips voor jou op een rijtje gezet in dit blog. Zo krijg jij de keuken die je wilt.

Klustip Heggenschaar

Heggenschaar Mtools Klustip: Heggenschaar. De bloemen en heggen beginnen al weer goed te groeien. Hier lees je met welke heggenscharen en snoeischaren je tuin er weer spik en span.

1 2 3 4 5 Volgende