Klustip Heggenschaar

Mtools Klustip: Een klus geknipt voor jou

Klustip heggenschaar

Het mag nu nog wat koud aanvoelen, maar de lente staat toch echt op het punt van beginnen. Meestal een moment waarop je hele tuin ineens in bloei lijkt te staan. Wildgroei ligt dan op de loer. Met een Makita heggenschaar of Makita snoeischaar ben je een wild oerwoud van een tuin mooi voor. Een advies, zorg ervoor dat je een perfect bijgehouden haag hebt aan het begin van de lente, dan kun je er extra lang van genieten. Als tip hebben wij een paar Makita heggenschaar en Makita snoeischaar opties voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij de hele lente en zomer genieten van een verzorgde tuin. 

De Makita heggenschaar is bekroont met goud

Het is niet alleen onze favoriet, maar ook die van de consumentenbond. De Makita UH4570 heggenschaar is ook volgens de Consumentenbond de beste heggenschaar van 2015. De Makita heggenschaar gaat moeiteloos door zacht en hard hout en krijgt daarvoor van de Consumentenbond een dikke 7,9. De elektrische heggenschaar is bovenal licht van gewicht en heeft een maximale snijcapaciteit van 450 mm. 

Door deze eigenschappen wordt de Makita heggenschaar aanbevolen bij het snoeien, of het in vorm brengen van allerlei soorten hagen. Buxus, Hedera, Beuk, Rododendron of Vuurdoorn, met de Makita UH4570 heggenschaar knip je ze moeiteloos in vorm met deze compacte maar uiterst krachtige heggenschaar. 

Heggenschaar

Kenmerken van de Makita UH4570 heggenschaar:

• Opgenomen vermogen: 550 Watt
• Maximale snijcapaciteit: 450 mm
• Mesafstand: 28 mm
• Maximale takdikte: 18 mm
• Aantal snijbewegingen: 1.600 min-1
• Gewicht : 3,6 kg (EPTA)

Heggenschaar Makita

Ideaal voor het zwaardere snoeiwerk

De zeer krachtige 550 Watt heggenschaar is naast zijn power toch zeer eenvoudig en comfortabel in gebruik. Ideaal voor snoeiwerk van dikkere en verhoute takken. De Makita heggenschaar is voorzien van een slipkoppeling. Deze beschermt de scherpe messen tegen plotseling blokkeren, heel belangrijk! De elektrische veiligheidsrem zorgt ervoor dat je met alle vertrouwen veilig kunt snoeien. Door de 3-voudige achterhandgreep heb je een optimale controle over de heggenschaar, handig bij het sculpturen.  Zo blijft ook de kabel uit de buurt van de scherpe messen.

Alles lezen over de consumententest? Bekijk dan de juni editie van de Consumentenbond 2015.

Snoei als de beste met de Makita 2x18V Snoeischaren

Een goede snoeischaar komt altijd goed van pas, vooral rond deze tijd. De Makita snoeischaren leveren precies wat jij nodig hebt. Zo knip je bijvoorbeeld moeiteloos takken tot wel 33 mm.af. Door het ergonomisch draagstel voor de accu’s en het ultra lichte gewicht heb je bovendien optimaal comfort tijdens het werk. De accu’s zijn vaak ee probleem bij snoeischaren, niet bij de Makita 2x18V Snoeischaren. De Makita snoeischaren zijn gemakkelijk uitwisselbaar en kunnen ook gebuikt worden op allerlei andere apparatuur. 

Snoeischaar Makita

Klusvragen en antwoorden

Er zijn al veel leuke klusvragen binnen gekomen, blijf dit vooral doen. Heb je een klusvraag of zelf een handige oplossing voor een probleem? Neem contact op.

 

 

 

 

 

Delen: