Over Mtools.nl

Mtools.nl, de naam zegt eigenlijk alles. Op onze website bieden we een zeer uitgebreid assortiment van de beste gereedschappen. Enkel de beste elektrische gereedschappen, accu gereedschappen en andere gereedschappen worden opgenomen in ons aanbod. Met een reeds jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten van een uitstekend advies voorzien. Tevens maken onze goede connecties in de gereedschapsbranche het mogelijk om alle gereedschappen te leveren tegen de beste prijs en binnen de kortst mogelijke tijd.

Dagelijks zetten wij ons in om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn dan ook continue bezig met het uitbreiden van ons assortiment gereedschappen, het optimaliseren van alle nodige processen en het verhogen van ons service niveau.

Het Topteam van Mtools.nl

Binnen het sterke team van Mtools.nl streven we dagelijks naar Topprestaties. Elke vraag wordt beantwoord door een vakspecialist met jarenlange ervaring in de gereedschapsbranche. De beste service is voor ons vanzelfsprekend. Omdat veel van onze klanten afhankelijk zijn van het goed functioneren van alle gereedschappen, zien wij het als verplichting om alle vragen direct te behandelen en eventuele storingen zo snel als mogelijk op te lossen. Ons doel is dat een ieder het juiste stuk gereedschap altijd tot zijn/haar beschikking heeft.