Combisysteem

Combisysteem

Ben je op zoek naar een Makita combisysteem om je tuin eens flink onder handen te nemen? Dan zit je goed Lees meer

Ben je op zoek naar een Makita combisysteem om je tuin eens flink onder handen te nemen? Dan zit je goed bij Mtools. Met een combisysteem kun je eenvoudig meerdere werkzaamheden uitvoeren. Op het apparaat zijn meerdere opzetstukken te plaatsen zoals een heggenschaar, kettingzaag, trimmer of cultivator. Zo wordt je tuin onderhouden wel een eenvoudig. Lees meer

Ben je op zoek naar een Makita combisysteem om je tuin eens flink onder handen te nemen? Dan zit je goed bij Mtools. Met een combisysteem kun je eenvoudig meerdere werkzaamheden uitvoeren. Op het apparaat zijn meerdere opzetstukken te plaatsen zoals een heggenschaar, kettingzaag, trimmer of cultivator. Zo wordt je tuin onderhouden wel een eenvoudig. De voordelen van een combisysteem zijn dat je verschillende apparaten hoeft te kopen, die daarnaast ook nog eens veel ruimte in je schuur vragen. 

Makita combisysteem gebruiken

De opzetstukken zijn eenvoudig te wisselen. Binnen een handomdraai maak je van een heggenschaar een kettingzaag. Omdat het apparaat makkelijk in de hand licht en niet zwaar is, kun je deze zowel onder- als bovenwaarts gebruiken. Dat is het gemak van een Makita combisysteem. Onze systemen zijn verkrijgbaar met accu of 4 takt motor (geschikt voor Euro loodvrije benzine).

Heb je nog vragen over onze combisystemen of de werking ervan? Neem eenvoudig contact op met onze professionals via 085-0160737. Zij adviseren je graag over onze topkwaliteit apparaten.