• Mtools.nl - Makita professionals
  • Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Grootste assortiment Makita gereedschap

    Grootste assortiment Makita gereedschap en accessoires, direct uit voorraad leverbaar.

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Niet-Goed-Geld-Terug en achteraf betalen bij de Makita Specialist!

Makita decoupeerzaag

Een Makita decoupeerzaag online kopen is nu wel heel voordelig bij Mtools. De compacte Makita decoupeerzagen werken efficiënt in hout, metaal, kunststof en rubber dankzij de variabele toerenregeling (draaiknop). Verder is een Makita decoupeerzaag op accu compleet uitgerust met constante elektronica. Door deze constante elektronica zaagt de Makita decoupeerzaag gemakkelijker en geeft een mooie gelijke zaagsnede. Met een Makita decoupeerzaag is het vrijwel trillingsvrij werken doordat de zaagmachine is voorzien van een gebalanceerd contragewicht. Een Makita decoupeerzaag is betrouwbaar en breed inzetbaar. 

Makita decoupeerzaag voor de doe-het-zelver
De Makita decoupeerzaag is te bestellen als accu decoupeerzaag of als 230V decoupeerzaag in de modellen T en D. Het T-model Makita decoupeerzaag is voor dagelijks intensief gebruik. Makita decoupeerzagen bieden precies zaagresultaat door de unieke vierkante zaagas. Hierdoor draait de zaag niet een ongewilde kant op. Verder kan een Makita decoupeerzaag snel en eenvoudig van zaag wisselen, zonder extra gereedschap.

Het D-model 230V Makita decoupeerzaag is een ultieme lichtgewicht zaag. De bezit maar liefst drie unieke pendelstanden voor fijne tot grove afwerking. De 230V Makita decoupeerzaag is werkelijk ideaal voor het regelmatig zagen in hout, kunststof en metaal in een vrije lijn. Deze D-model decoupeerzagen hebben een kantelbare (max. 45°) voetzool naar beide zijden. Verder zijn ze een zéér geschikte Makita decoupeerzaagmachine voor de doe-het-zelver!

Eenvoudig een Makita decoupeerzaag online bestellen
Online een Makita decoupeerzaag bestellen is heel gemakkelijk bij Mtools.nl. Kies een van de handzame Makita decoupeerzagen, plaats deze in de winkelwagen en betaal eenvoudig met iDEAL. Binnen een (werk)dag kan de Makita decoupeerzaag al bij je thuis zijn. Dat is natuurlijk wel zo handig voor de echte klussers onder ons. Neem direct een kijkje in ons uitgebreide assortiment Makita machines. Mtools.nl altijd de ideale tool voor de perfecte klus.