Decoupeerzaag

Decoupeerzaag

Een Makita decoupeerzaag online kopen is nu wel heel voordelig bij Mtools. Deze compacte apparaten werken Lees meer

Een Makita decoupeerzaag online kopen is nu wel heel voordelig bij Mtools. Deze compacte apparaten werken efficiënt in hout, metaal, kunststof en rubber dankzij de variabele toerenregeling (draaiknop). Verder is een Makita decoupeerzaag op accu compleet uitgerust met constante elektronica. Door deze constante elektronica zaagt deze machine gemakkelijker Lees meer

Makita decoupeerzaag

Een Makita decoupeerzaag online kopen is nu wel heel voordelig bij Mtools. Deze compacte apparaten werken efficiënt in hout, metaal, kunststof en rubber dankzij de variabele toerenregeling (draaiknop). Verder is een Makita decoupeerzaag op accu compleet uitgerust met constante elektronica. Door deze constante elektronica zaagt deze machine gemakkelijker en geeft een mooie gelijke zaagsnede. Met deze decoupeerzaag is het vrijwel trillingsvrij werken doordat de zaagmachine is voorzien van een gebalanceerd contragewicht. Een Makita decoupeerzaag is betrouwbaar en breed inzetbaar. 

Een betrouwbaar apparaat voor de doe-het-zelver

De Makita decoupeerzaag is te bestellen als accu- en 230V decoupeerzaag in de modellen T en D. Het T-model is voor dagelijks intensief gebruik. Makita decoupeerzagen bieden precies zaagresultaat door de unieke vierkante zaagas. Hierdoor draait de zaag niet een ongewilde kant op. Verder kan een Makita decoupeerzaag snel en eenvoudig van zaag wisselen, zonder extra gereedschap.

Het D-model 230V is een ultieme lichtgewicht zaag. De bezit maar liefst drie unieke pendelstanden voor fijne tot grove afwerking. De 230V decoupeerzaag is werkelijk ideaal voor het regelmatig zagen in hout, kunststof en metaal in een vrije lijn. Deze D-model machines hebben een kantelbare (max. 45°) voetzool naar beide zijden. Verder zijn ze zéér geschik voor de doe-het-zelver.

Eenvoudig een Makita decoupeerzaag online bestellen

Online een Makita decoupeerzaag bestellen is heel gemakkelijk bij Mtools.nl. Kies een van de handzame apparaten, plaats deze in de winkelwagen en betaal eenvoudig met iDEAL. Binnen één (werk)dag kan de Makita decoupeerzaag al bij je geleverd zijn. Dat is natuurlijk wel zo handig voor de echte klussers onder ons. Neem direct een kijkje in ons uitgebreide assortiment Makita machines. Mtools.nl altijd de ideale tool voor de perfecte klus.