• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

Makita accu decoupeerzagen

Ben je op zoek naar een Makita decoupeerzaag met accu? Mtools heeft een ruim assortiment met meerdere machines. Doordat de decoupeerzagen van Makita van hoge kwaliteit zijn en gemakkelijk te gebruiken zijn, zijn ze zeer populair. Het gebruiksgemak van de machines is cruciaal voor Makita. Daarom zaag je met de decoupeerzagen gemakkelijk kleine figuren uit bijvoorbeeld hout of plastic. Doordat de machine op een accu werkt, heb je geen last van lange snoeren en draden.


Je kunt bij zowel een keuze maken uit de D-modellen als de T-modellen. Het verschil tussen deze twee modellen zit hem voornamelijk in de handgreep. Om iedereen te kunnen laten profiteren van de Makita decoupeerzaag bieden wij beide modellen aan. Twijfel je welke decoupeerzaag geschikt is voor jouw klus?   Neem even contact met ons op via 085-0160737 zodat we je gericht advies kunnen geven. Onze Makita accu decoupeerzagen zijn zowel geschikt voor zakelijk als privé gebruik. Naast zagen met accu hebben we natuurlijk ook een ruim aanbod aan 230V decourpeerzagen

Accu decoupeerzaag bestellen

Mtools is als Makita specialist de ideale plek om al jouw Makita gereedschap te bestellen. Alles wat je nodig hebt aan Makita machines vind je dan ook in ons assortiment. Om onze klanten het zo gemakkelijk mogelijk te maken hanteren wij een gemakkelijke betaling en snelle levering.


Makita staat voor kwaliteit en streeft met haar producten de optimale prijs/ kwaliteitverhouding na. Dit zorgt ervoor dat de kans minimaal wordt dat je vervelende verassingen tegenkomt met je gereedschap. Daarbij worden bijna al onze Makita decoupeerzagen gratis bij je thuisbezorgd omdat alle bestellingen boven €100,- gratis verzenden.