• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

Makita accuboormachine

Een nieuwe Makita accuboormachine maakt het klussen wel heel gemakkelijk. De Makita accuboormachines zijn duurzaam, krachtig en zeer energiezuinig. Dat is prettig als je vaak lang en regelmatig met een accuboormachine werkt. Bovendien zorgt de sterke koolborstelloze motor voor een onderhoudsvrije Makita accuboormachine. Of je nu lichte boor- en/of schroefwerkzaamheden voor de boeg hebt, of juist hele zware. De Makita accuboormachines zijn er voor al je klussen. Een Makita accuboormachine online kopen is erg gemakkelijk en voordelig. Maak dus van boren en schroeven in de toekomst een groot gemak met de moderne en onderhoudsvrije Makita machines.

 

De accuboormachines zijn ideaal voor verschillende klussen, in -en om het huis. De krachtpatsers hebben een variabele elektrische toerenregeling voor optimaal boor -en schroefwerk. Een echte allround topper dus.

 

Zoals alle power tools heeft een Makita accuboormachine maximale grip en een optimaal werkcomfort. Door de ergonomische vorm en softgrip kun je met een accuboormachine van Makita extra lang door, zonder klachten. Verder zijn de Makita accu boormachines zeer duurzaam dankzij de geharde stalen tandwielaandrijving. Kortom, de perfecte allround accuboormachines voor alle middelzware werkzaamheden.

Eenvoudig Makita accuboormachine online bestellen

Een Makita accuboormachine online bestellen is heel gemakkelijk bij Mtools.nl. Kies een van de unieke accuboormachines uit, plaats deze in de winkelwagen en betaal eenvoudig met iDEAL. Binnen één werkdag kan de complete accuboormachine al bij je in huis zijn. Dat is wel zo handig met een machine voor dagelijks gebruik. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment van Makita machines. Altijd het juiste gereedschap voor de perfecte klus.