• Mtools.nl - Makita professionals
  • Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Grootste assortiment Makita gereedschap

    Grootste assortiment Makita gereedschap en accessoires, direct uit voorraad leverbaar.

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Niet-Goed-Geld-Terug en achteraf betalen bij de Makita Specialist!

Makita boormachine online kopen

De Makita boormachine is er in verschillende varianten. Het assortiment bestaat uit onder meer klopboormachines, boorhamers, combihamers, boormachines en diamantboormachines. Voor het lichtere boor- en schroefwerk zijn de accuboormachines ontzettend handig in gebruik. Verder hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de stroomtoevoer van de Makita boormachine. De klopboormachines verzetten het zwaardere werk in steen en voor het boren in beton is de boorhamer uitermate geschikt.

Makita boormachine voor professionals en doe-het-zelvers
Van elk type Makita boormachine hebben we zowel boormachines geschikt voor professionals als een voor een echte doe-het-zelver. Er is dus altijd online een geschikte Makita boormachine te vinden. Vooral dankzij ons uitgebreide assortiment zit de perfecte Makita boormachine er altijd tussen. Dankzij ons ruime assortiment kunnen wij online boormachines in verschillende prijsklassen en van verschillende types aanbieden. Op deze manier kunt u uw professionele gereedschap uitbreiden met een Makita haakse boormachine of koopt u een kleinere maar sterke Makita boor/schroefmachine voor klusjes in en rondom huis.

Ook voor alle boormachine accessoires en verbruiksartikelen
Uw gereedschap online kopen is wel zo makkelijk. Bij Mtools.nl heeft u altijd drie jaar fabrieksgarantie. Naast deze garantie mag u ook van ons verwachten dat uw nieuwe Makita boormachine na het plaatsen van de bestelling binnen 1 werkdag bij u thuis wordt geleverd. Bij Mtools.nl koopt u dus iedere Makita boormachine snel en betrouwbaar online. Bovendien heeft u een ruime keuze uit alle benodigde extra’s zoals acculaders, handgrepen, boren, menggardes en gatzagen. Klussen wordt dankzij de boormachines van Mtools.nl dus een stuk aantrekkelijker.