Persoonlijk advies? Kom naar onze showroom!

Wil jij uitleg over een bepaald artikel of wil je deze eens van dichtbij bekijken? Dat kan! Hiervoor maak je eenvoudig een afspraak in onze showroom. Een persoonlijk adviseur staat voor je klaar!

Wij willen iedereen de beste service verlenen zodat je kennismaking met ons assortiment optimaal is. Vandaar dat we in onze showroom werken op afspraak. Onze adviseurs nemen de tijd om alle benodigde uitleg te geven en om de verschillen tussen de machines duidelijk te maken zodat je altijd een machine aanschaft die het best aansluit bij je behoeften.

Het Mtools assortiment is enorm! Het is dus onmogelijk voor ons om het gehele assortiment in onze showroom te hebben staan. Wil je dus bij ons langskomen voor een specifieke machine of accessoire of heb je speciale wensen of vragen, geef dit dan even aan. Wij zorgen ervoor dat deze producten klaar staan op het moment dat we de afspraak gepland hebben.

Heb je gevonden wat je zocht? Dan kunnen we een order voor je aanmaken. Deze loopt direct ons orderverwerkingsproces in. Hebben we de gewenste artikelen op voorraad in ons magazijn dan kun je deze direct meenemen. Producten die uit ons externe magazijn moeten komen of die voor je besteld moeten worden, die sturen we uiteraard z.s.m. naar je toe.

We reserveren tijd voor je om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom willen we je vragen om de tijd van je afspraak te respecteren zodat we ook alle aandacht kunnen geven aan de klanten voor en na jouw bezoek.
Onze adviseurs staan voor je klaar! Maak nu een afspraak!