Mtools kortingscode

Heeft Mtools kortingscodes?

Regelmatig krijgen wij de vraag of we kortingscodes hebben. Jazeker! Wij belonen onze trouwe klanten graag en doen dat ook in de vorm van kortingscodes. We beperken ons echter niet tot de loyale klanten want ook nieuwe klanten krijgen bij ons een kortingscode.

 

Zo is er natuurlijk de welbekende - Welkom5euro - die je eenmalig kunt gebruiken als nieuwe klant na je eerste aankoop bij Mtools. Bij bestedingen boven 50 euro exclusief BTW gaat er 5 euro van je aankoopbedrag af. 
Er zijn dus wel degelijk kortingscodes om te shoppen bij Mtools.

Wie verstrekt Mtools kortingscodes?

Dat doen we altijd zelf. Het maakt niet uit of je de kortingscode ontvangt via de mail, sociale media, app of de website, ze komen altijd van Mtools af. We willen dit nogmaals benadrukken omdat verschillende websites beweren kortingscodes te hebben van Mtools, maar dat is niet het geval. Elke kortingscode die je bij het afrekenen op onze website kunt gebruiken, is afkomstig van Mtools.

Waar verzilver ik Mtools kortingscodes?

Als je klaar bent met shoppen, dan kun je naar de winkelwagen gaan om af te rekenen simpelweg door erop te klikken. Bij het invullen van de gegevens die wij nodig hebben, kun je onder het selecteren van de betaalwijze ook de kortingscodes invoeren. 

Waarom niet nóg meer korting?

Omdat wij een online winkel zijn, staan de prijzen al enorm scherp. Daarom kunnen we simpelweg niet altijd extra korting geven, die ruimte is er niet. Wel kunnen we jullie blijven voorzien van de beste service met de scherpste prijzen.

Delen: