Makita actie: Gratis Makita Toolholder met riem of luchtpomp bij aankoop van een actiemachine

blog_holder_pomp_smallimg

De Makita actie van 1 juli t/m 30 september 2021

Tot eind september 2021 krijg je na aankoop van een van de actiemachines een gratis toolholder met riem van Makita of een gratis luchtpomp van Makita! Je herkent de actiemachines aan het label met het gratis product erin.

 

Makita actie: Gratis toolholder met riem bij aankoop van een actiemachine

De gratis Makita toolholder met riem actie loopt t/m eind september 2021. Aankopen in deze periode, die aan alle voorwaarden voldoen, komen in aanmerking voor de Makita toolholder met riem. De registratie kan tot eind oktober 2021.

 

Makita actie: Gratis luchtpomp bij aankoop van een tuin&park actiemachine

De gratis luchtpomp actie loopt t/m eind september 2021. Aankopen in deze periode, die aan alle voorwaarden voldoen, komen in aanmerking voor de Makita luchtpomp. De registratie kan tot eind oktober 2021.

 

Actievoorwaarden en aanvraagprocedure Makita gratis actie-items

 

Doelgroepen voor deze actie:

 1. Zakelijke gebruikers.
  Je dient een BTW- en KvK nummer te verstrekken. Je kunt zoveel actieproducten aanschaffen als je wil, en per actieproduct 1 gratis actie-item aanvragen. Als er op een actieproduct tegelijkertijd meerdere acties lopen dan moet je een keuze maken welk gratis actie-item je wilt ontvangen.
 2. Particuliere gebruikers.
  Koop je twee of meer identieke actieproducten in deze actieperiode, dan kun je er maximaal 1 registreren voor een gratis actie-item. Als er op een actieproduct tegelijkertijd meerdere acties lopen dan moet je een keuze maken welk gratis actie-item je wil ontvangen.
 3. Personeel van Makita en dealers kunnen niet deelnemen aan deze actie.

 

Looptijd van de actie:

De actie loopt van 1 juli tot en met 30 september 2021. Je kunt voor het gratis actie-item je aankoop tot en met 31 oktober 2021 registreren in de Makita APP of op makita.nl/aanbieding.

 

Actievoorwaarden:

 1. De acties gelden alleen als je de machine(s) koopt bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer. Op de dealerlocator van makita.nl kun je zien wie onze officiële dealers zijn. Bij vragen hierover neem vooraf contact op met onze Klantenservice (040-2064040) om teleurstellingen achteraf te voorkomen.
 2. Als niet-ingezetene van Nederland kun je gebruik maken van de acties waarbij je het gratis actie-item kunt ophalen bij het per mail gecommuniceerde Servicepunt in Nederland.
 3. De aankoopdatum ligt in de periode van 1 juli tot en met 30 september 2021. De aankoopdatum dient zichtbaar op de aankoopnota/factuur van de dealer te staan.
 4. De registratie dient plaats te vinden tot en met 31 oktober 2021. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen.
 5. Deelnemende actieproducten kan je vinden op makita.nl/aanbieding.
 6. Wanneer in de actieperiode modelnummers op de actielijst wijzigen (bijv. uitlopende machines), dan geldt de actie ook voor de opvolger of vervanger van de betreffende machine(s).
 7. Machines op makitaoutletshop.nl zijn uitgesloten van acties.
 8. Actieproducten die tijdens de actieperiode besteld zijn, maar in verband met backorders pas na afloop van de actieperiode geleverd worden, kunnen tot 4 weken na levering geregistreerd worden voor een gratis actie-item.

 

Let op: niet voldoen aan één of meerdere van deze voorwaarden leidt onverbiddelijk tot afwijzen van je aanvraag.

 

De aanvraagprocedure:

We willen alleen het hoogstnodige van je weten om je aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Dat doen we om misbruik van de actie te voorkomen. Dank voor je begrip hiervoor.

 

Registreer je aankoop in de Makita APP of op makita.nl/aanbieding. We sturen het gratis actie-item naar het door jou opgegeven adres. We behouden ons het recht voor om, afhankelijk van de situatie rondom Corona, gratis actie-items naar een Servicepunt bij jou in de buurt te sturen.

 

De volgende gegevens moet je voor de aanvraag verplicht uploaden. Wanneer de gegevens niet compleet of niet juist zijn wordt je aanvraag niet in behandeling genomen.

 1. Daarop moeten het factuur- en modelnummer staan en de naam- en adresgegevens van jezelf én je dealer. De factuurdatum moet liggen tussen 1 juli tot en met 30 september 2021. In sommige gevallen staat het factuurnummer niet op de factuur. In dat geval moet je ook het betaalbewijs (kassabon) samen met de factuur uploaden in een bestand.
 2. Kocht je je Makita in een bouwmarkt waar géén aankoopnota of factuur wordt gegeven, dan moet je een genummerde kassabon uploaden en het bonnummer registreren.

 

Volg de invulvelden van de registratie. Alle velden zijn verplicht. Ontbreekt één van de volgende gegevens dan wordt je aanvraag niet in behandeling genomen:

 1. Je naam- en adresgegevens. Die moeten gelijk zijn aan de gegevens op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
 2. Als je een zakelijke gebruiker bent zijn BTW- en KvK nummer verplicht.
 3. Naam- en adresgegevens van je dealer. Die moeten gelijk zijn aan die op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
 4. Factuur- of bonnummer.
 5. Model- of typenummer. Dat moet gelijk zijn aan het model- of typenummer op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
 6. Serienummer zoals op het typeplaatje van de machine staat. Een afbeelding van het serienummer op de sticker van de verpakking wordt niet geaccepteerd.
 7. Een afbeelding van het typeplaatje met serienummer dient geüpload te worden.

 

Let op: pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen, pro-forma facturen of bankafschriften worden niet geaccepteerd. Je aanvraag wordt niet in behandeling genomen als je de gevraagde informatie niet compleet of onjuist met ons deelt.

 

Je aanvraag voor het gratis actie-item wordt ook meteen gebruikt voor automatische verlenging van je machinegarantie naar 3 jaar. Dat werkt als volgt: zodra je de aanvraag verstuurt, wordt automatisch een Mijn Makita account aangemaakt (als je dat nog niet had). Daarna ontvang je een bevestigingsmail van je account en verlengde garantie.

 

Wat verder nog van belang is:

 1. Wanneer een actiemachine wordt geretourneerd aan de dealer, dan vervalt het recht op het gratis actie-item. Eventueel reeds toegezonden actie-items dienen geretourneerd te worden aan Makita Nederland B.V. Park Forum 1101, 5657 HK EINDHOVEN.
 2. Het gratis actie-item zal binnen 2 weken na datum van goedgekeurde registratie worden verzonden.
 3. Bij gegrond vermoeden van misbruik van een actie, kan Makita besluiten dat je in de toekomst niet meer mee kunt doen aan Makita acties.

Je gaat automatisch akkoord met de algemene actievoorwaarden en hebt kennisgenomen van ons privacybeleid. Op makita.nl/privacybeleid lees je hoe we verantwoord omgaan met je persoonsgegevens.

Delen: