Blog

Dutack Luchtgereedschap

LuchtgereedschapDutack luchtgereedschap of pneumatisch gereedschap is krachtig, betrouwbaar en werkelijk onmisbaar op de werkplaats of gewoon voor thuis. Het Dutack luchtgereedschap heeft veel verschillende vormen. Zo hebben wij van Dutack een lijn compressoren, tackers, luchtslangen en luchtslang koppelingen. Lees hier alles over dit top gereedschap.

Schroevenactie

Welke schroef kiezenSchroeven, ze zijn er niet alleen voor de zzp'er, vakman of timmerbedrijven maar ook voor de Mtools thuisklusser. Je hebt ze werkelijk om de haverklap nodig. Omdat wij weten hoe lastig het is om je schroeven steeds op voorraad te hebben is er nu iets speciaals voor je. We geven tijdelijk tot wel 70% korting op alle PGB schroeven, Torx schroeven, Spaanplaatschroeven en zelfs de Fisher pluggen! Zo kun je flink inslaan en heb je een lekker voorraadje schroeven liggen straks.  

Ruggedragen Makita stofzuiger

Ruggedragen Makita stofzuiger DVC260Z(X)De nieuwe snoerloze ruggedragen Makita stofzuigers zijn echte alleskunners. Wij hebben ze voor je getest… wat een indrukwekkende snoerloze stofzuigers! Een alles in een pakket om heerlijk mee te klussen. Dat is vanaf nu dus ergonomisch, economisch, draadloos en stofvrij werken! We nemen je mee in de wereld van deze krachtpatsers. Om te beginnen met de DVC260Z 2x 18 V ruggedragen Makita stofzuiger.  

Klustip accu

Mtools Klustip: Accu. Wie kent het niet, ben je eindelijk aan het opschieten met je klus, loopt je accu leeg. Hier lees je een paar goede tips om altijd genoeg power te hebben voor elke klus.