Schroevenactie

 Welke Schroef moet ik gebruiken?

De juiste schroef kiezen voor je klus

Schroeven, ze zijn er niet alleen voor de zzp'er, vakman of timmerbedrijven maar ook voor de Mtools thuisklusser. Je hebt ze werkelijk om de haverklap nodig. Omdat wij weten hoe lastig het is om je schroeven steeds op voorraad te hebben is er nu iets speciaals voor je. We geven tijdelijk tot wel 70% korting op alle PGB schroeven, Torx schroeven, Spaanplaatschroeven en zelfs de Fisher pluggen! Zo kun je flink inslaan en heb je een lekker voorraadje schroeven liggen straks.  

Welke Schroef moet ik gebruiken?

Er zijn veel verschillende schroeven die allemaal verschillende kwaliteiten hebben. Zo is er bijvoorbeeld de welbekende Torxkop. Dit is een stervormig gat met 6 hoeken. Deze past speciaal op een unieke Torxsleutel. De grote kracht van een Torx schroef is dat deze heel makkelijk kracht weet over te brengen. Dit betekent zoveel als, snel werken met een lage kans op een sleutel die uit de schroef vliegt. Zo werk je veilig en erg snel. Deze schroeven zijn handig bij projecten met robuuste houtconstructies en voor het bevestigen van bijvoorbeeld plaatwerk. Het is wel meer werk dan bij een gewone kruisdop, echter is het resultaat vaak verbluffend!

Torx schroeven kiezen

Bij Torx schroeven geldt echter wel dat bij elke maat schroef slechts één maat schroevendraaier of bit past. Je moet dus wel een juist setje Torx schroevendraaiers hebben om je project te kunnen afronden. Op elk potje past maar 1 dekseltje zullen we maar zeggen. Let hier dus altijd goed op! 

PGB Spaanplaatschroef kiezen

PGB Spaanplaatschroef kiezen

Een klus met hout? Dan is een PGB Spaanplaatschroef wat je nodig hebt! Met een grove winding en scherpe punt snijden deze schroeven echt hout. Hierdoor is voorboren meestal niet nodig en dat bespaart een hoop kostbare klustijd. Spaanplaatschroeven zijn perfect voor hout-op-hout verbindingen. Ze zijn sterk en hebben een mooie afwerking in het hout. De spaanplaatschroeven kun je gebruiken voor stevige balkconstructies en andere dragende componenten. Echter kun je er ook makkelijk afwerklatten of plinten mee bevestigen. Allemaal met een geweldige afwerking.

Fischer S Plug

Fischer S Plug

Deze plug heeft een aantal grote voordelen. De randloze plughuls maakt het mogelijk de plug zo diep als nodig is onder het pleister op de ondergrond te plaatsen. Op deze manier kun je het maximaal belasten. Verder is door de slimline pluggeometrie de plug simpel in het boorgat te drukken. Dit zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig alles kunt instaleren.

Gebruik bij de volgende bouwmaterialen: Beton, volle kalkzandsteen, natuursteen met hoge dichtheid, volle baksteen van lichtbeton, volle baksteen

Fischer SX Plug extra grip

Fischer SX Plug extra grip

De voordelen van de Fischer SX Plug extra grip zijn dat deze een 4-voudige spreiding biedt. Daardoor is er een optimale krachtverdeling in het materiaal en biedt deze extreem hoge belastbaarheid. Ook in massieve en holle bouwmaterialen. Verder is de spreidingvrije plugkraag handig en voorkomt het ontstaan van spreiddrukkrachten op je materiaal bij het indraaien van de schroef. Zo heb je voortaan met een Fischer SX Plug extra grip geen beschadiging aan pleister- en tegelwerk meer!

Gebruik bij de volgende bouwmaterialen: Beton, geperforeerde baksteen, holle bouwsteen van licht beton, vloeren van baksteen en beton, geperforeerde kalkzandsteen, volle kalkzandsteen, natuursteen met hoge dichtheid, cellenbeton, gipsblokken, volle baksteen van lichtbeton en volle baksteen.

Delen: