Blog

Levensduur van je Makita accu verlengen

Makita accu tips

Wanneer je een Makita accu gebruikt dan wil je natuurlijk wel dat jij zo lang mogelijk kan genieten en niet elke keer de accu moet opladen om de klus af te maken. Daarom kun je in dit artikel verschillende tips lezen hoe jij de levensduur van je Makita accu kan verlengen. 

Je tuin onderhouden

tuin onderhouden Klussers opgelet, de R is weer bijna uit de maand en dat betekent één ding; het voorjaar komt eraan. Tijd om die groene handen weer uit de mouwen te steken want je tuin onderhouden is niet iets dat je binnen een uurtje gedaan hebt. Welk gereedschap heb je hier voor nodig? Wij zetten de beste apparaten voor je op een rijtje.

Het verhaal van de decoupeerzaag

verhaal van de decoupeerzaag

Bijna elke klusser gebruikt de decoupeerzaag, maar weet je het verhaal van de decoupeerzaag? In dit artikel bespreken wat een decoupeerzaag is, het ontstaan en de ontwikkeling van de decoupeerzaag.

De nieuwe Mtools app

De nieuwe Mtools app

Waarbij je bij ons altijd al snel en gemakkelijk gereedschap en accessoires kan bestellen, hebben wij het voor jullie nog makkelijker gemaakt in onze app. Door de nieuwe Mtools app te gebruiken, profiteer van je van nog meer voordeel dan normaal. Ben jij benieuwd welke voordelen deze app met zich mee brengt? Lees dan snel verder!