Blog

Makita bladblazers als beste getest

Makita bladblazers als beste getest

Drie mannen gingen op zoek naar de beste bladblazer. Het panel testte vijftien bladblazers en wat bleek, de Makita DUB362 ontving het hoogste cijfer onder de accuvarianten en de Makita UB0801 is als beste uit de test gekomen. Met een 8,7 staat hij bovenaan de lijst! Lees hieronder verder wat ze allemaal nog meer te zeggen hadden over deze twee briljante bladblazers. 

Gratis accessoirepakket

gratis accessoirepakket

Wanneer je tussen 1 oktober en 31 december 2018 een van de actiemachines bestelt, sturen we je na aanvraag het daarbij horende accessoirepakket gratis toe. De inhoud van elk pakket ligt vast. 

Cadeaubon gereedschap

mtools cadeaucard

Ken jij een echte klusser en wil je hem of haar verrassen met een toepasselijk cadeau? Wij hebben sinds kort de Mtools cadeaucard. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Verkrijgbaar in verschillende bedragen! 

De tuin snoeien

tips voor tuin snoeien Het weer begint langzaamaan weer beter te worden. Wat zie je als je uit het raam kijkt? Een tuin die vraagt om onderhoud? Gedurende de wintermaanden heb je deze taak vanzelfsprekend op een lager pitje gezet. Tijd om die handen uit de mouwen te steken want een nieuw project dient zich weer aan; de tuin snoeien!

Stanley aanbieding

vaderdag aanbieding

Vaderdag actie; bij aankoop van minstens € 50 aan Stanley handtools, ontvang je gratis een gereedschapsgordel ter waarde van € 40. De gereedschapsgordel ontvang je niet bij je bestelling, maar deze ontvang je na registratie op stanleyworks.be, rechtstreeks van Stanley.

Heb jij een doe-het-zelver in je?

Doe het zelfEen doe-het-zelver schuwt geen enkele klus. Dat onderscheidt hem van de rest. Hij neemt initiatief, heeft lef en is niet bang om fouten te maken. En een beetje een technisch inzicht hebben is eigenlijk ook wel gewenst. Het voordeel van een doe-het-zelver is dat hij in zijn eigen tempo op zijn eigen manier aan een klus kan werken en niet geheel onbelangrijk, veel kosten bespaart. Maar geen enkele klusser kan niet zonder zijn gereedschap. Zoals een tennisser zijn racket nodig heeft, kan een doe-het-zelver niet zonder goed gereedschap.