Blog

Je tuin onderhouden

tuin onderhouden Klussers opgelet, de R is weer bijna uit de maand en dat betekent één ding; het voorjaar komt eraan. Tijd om die groene handen weer uit de mouwen te steken want je tuin onderhouden is niet iets dat je binnen een uurtje gedaan hebt. Welk gereedschap heb je hier voor nodig? Wij zetten de beste apparaten voor je op een rijtje.

Het verhaal van de decoupeerzaag

verhaal van de decoupeerzaag

Bijna elke klusser gebruikt de decoupeerzaag, maar weet je het verhaal van de decoupeerzaag? In dit artikel bespreken wat een decoupeerzaag is, het ontstaan en de ontwikkeling van de decoupeerzaag.

De nieuwe Mtools app

De nieuwe Mtools app

Waarbij je bij ons altijd al snel en gemakkelijk gereedschap en accessoires kan bestellen, hebben wij het voor jullie nog makkelijker gemaakt in onze app. Door de nieuwe Mtools app te gebruiken, profiteer van je van nog meer voordeel dan normaal. Ben jij benieuwd welke voordelen deze app met zich mee brengt? Lees dan snel verder!

Makita bladblazers als beste getest

Makita bladblazers als beste getest

Drie mannen gingen op zoek naar de beste bladblazer. Het panel testte vijftien bladblazers en wat bleek, de Makita DUB362 ontving het hoogste cijfer onder de accuvarianten en de Makita UB0801 is als beste uit de test gekomen. Met een 8,7 staat hij bovenaan de lijst! Lees hieronder verder wat ze allemaal nog meer te zeggen hadden over deze twee briljante bladblazers. 

Gratis accessoirepakket

gratis accessoirepakket

Wanneer je tussen 1 oktober en 31 december 2018 een van de actiemachines bestelt, sturen we je na aanvraag het daarbij horende accessoirepakket gratis toe. De inhoud van elk pakket ligt vast. 

Cadeaubon gereedschap

mtools cadeaucard

Ken jij een echte klusser en wil je hem of haar verrassen met een toepasselijk cadeau? Wij hebben sinds kort de Mtools cadeaucard. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Verkrijgbaar in verschillende bedragen!