De nieuwe Mtools app

Gereedschap nog makkelijker kopen bij Mtools dan eerst? Het kan nu via onze gloednieuwe app. Het maakt niet uit of je nu een professional bent of een echte doe-het-zelver, bij ons kan je gemakkelijk het gereedschap en de accessoires bestellen die jij nodig hebt. Wij beschikken over een groot aanbod producten, en zijn gespecialiseerd in het A-merk Makita. Dit specialisme en de mogelijkheid om direct uit onze voorraad te leveren, geeft jou als klusser de mogelijkheid om altijd te beschikken over de juiste middelen voor jouw volgende klus.

Zoals je van ons gewend bent, profiteer je bij ons van een scherpe prijs, gratis verzending bij een bestelling boven de €100 en heb je het product morgen al in huis wanneer je deze voor 11.00 uur besteld. Waar je bij ons altijd al snel en gemakkelijk gereedschap en accessoires kan bestellen, hebben wij het voor jullie nog makkelijker gemaakt in onze app.

Door deze app te gebruiken profiteer je onder andere van:

  • De mogelijkheid om altijd en overal de producten te bestellen;
  • Het nog eenvoudiger zoeken naar de producten die je nodig hebt;
  • Het bestellen van producten zonder elke keer opnieuw in te loggen;
  • De mogelijkheid om je bestelling makkelijk te volgen, zo blijf je op de hoogte van de status van de bestelling;
  • Het gemakkelijk vinden van je eerder geplaatste bestellingen.

Nieuwe Mtools app

Wij zijn altijd bezig om jou als klusser nog beter te helpen, van advies tot aan het verhelpen van eventuele storingen. Wij zijn dan ook continue bezig met het uitbreiden van ons assortiment en het optimaliseren van alle nodige processen.

Heb jij een vraag over de app of een tip hoe wij de app kunnen verbeteren? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@mtools.nl en wij zullen er naar kijken.

Dus wil jij profiteren van de extra voordelen die onze app met zich mee brengt? Download dan snel de app!

Delen: