ACTIE: Gratis Makita accu / zaklamp in Q1 2020

makita q1 2020 actie

 

ACTIE: Gratis Makita accu / Led-zaklamp in Q1 2020

Gratis zaklamp bij 230v machines of gesnoerde machines

Doelgroepen voor deze actie:

 1. Zakelijke gebruikers. Je dient een BTW- en KvK nummer te verstrekken. Je kunt onbeperkt gebruik maken van deze actie.
 2. Particuliere gebruikers. Je kunt in de actieperiode maximaal 5 accu’s aanvragen, en alleen van verschillende producten.

Looptijd van de actie:

De actie loopt van 1 januari t/m 30 april 2020. Je kunt voor de gratis zaklamp (bij 230 V machines) of lamp (bij gesnoerde machines) registreren t/m 31 mei 2020 op makita.nl/aanbieding.

Actievoorwaarden:

 1. De acties gelden alleen als je de machine(s) kocht bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer. Op de dealerlocator van makita.nl kun je zien wie onze officiële dealers zijn.
 2. Als niet-ingezetene van Nederland kun je gebruik maken van de acties als je aangeeft bij welk Servicepunt in Nederland je het gratis item wilt (laten) ophalen. 
 3. De aankoopdatum ligt in de periode 1 januari t/m 30 april 2020. De aankoopdatum dient zichtbaar op de aankoopnota/factuur van de dealer te staan.
 4. De registratie dient plaats te vinden vóór eind mei 2020. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen.
 5. Deelnemende actieproducten staan op de actielijst. Die vind je op makita.nl/aanbieding.
 6. Indien in de actieperiode modelnummers op de actielijst wijzigen (bijv. uitlopende machines) dan geldt de actie ook voor de opvolger of vervanger van betreffende machine.
 7. Machines op makitaoutletshop.nl zijn uitgesloten van acties.

De aanvraagprocedure:

We willen het hoogstnodige van je weten om je aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Dat doen we om misbruik van de actie te voorkomen. Dank voor je begrip hiervoor.

Registreer je aankoop op makita.nl/aanbieding. We sturen het gratis actie-item naar een door jou aangegeven Servicepunt.

De volgende gegevens moet je voor de aanvraag verplicht uploaden. Indien de gegevens niet compleet of niet juist zijn wordt je aanvraag niet in behandeling genomen.

 1. Aankoopnota. Daarop moeten het factuur- en modelnummer staan. En de naam- en adresgegevens van jezelf én je dealer. De factuurdatum moet liggen tussen 01-01-2020 en 30-04-2020.
 2. In sommige gevallen staat het factuurnummer niet op de factuur. In dat geval moet je ook het betaalbewijs (kassabon) samen met de factuur uploaden in een bestand.
 3. Kocht je je Makita in een bouwmarkt waar géén aankoopnota of factuur wordt gegeven, dan moet je een genummerde kassabon uploaden en het bonnummer registreren.

Volg de invulvelden van de registratie. Alle velden zijn verplicht. Vul je het volgende niet in, dan wordt je aanvraag niet in behandeling genomen:

 1. Je naam- en adresgegevens. Die moeten gelijk zijn aan de gegevens op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
 2. Als je een zakelijke gebruiker bent zijn BTW- en KvK nummer verplicht.
 3. Naam- en adresgegevens van je dealer. Die moeten gelijk zijn aan die op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
 4. Factuur- of bonnummer.
 5. Model- of typenummer. Dat moet gelijk zijn aan die op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
 6. Serienummer zoals op het typeplaatje van de machine staat. Foto van het serienummer op de sticker van de verpakking wordt niet geaccepteerd.
 7. Een foto van dat typeplaatje met serienummer dient geüpload te worden

Let op: pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen, pro-forma facturen of bankafschriften worden niet geaccepteerd. Je aanvraag wordt niet in behandeling genomen als je de gevraagde informatie niet compleet of onjuist met ons deelt.

Je aanvraag voor het gratis actie-item wordt ook meteen gebruikt voor automatische verlenging van je machinegarantie naar 3 jaar. Dat werkt als volgt: zodra je de aanvraag verstuurt, wordt automatisch een Mijn Makita account aangemaakt (als je dat nog niet had). Daarna ontvang je een bevestigingsmail van je account en verlengde garantie

Wat verder nog van belang is:

 1. Indien een actiemachine wordt geretourneerd aan de dealer dan vervalt het recht op het gratis actie-item. Eventueel reeds toegezonden actie-items dienen geretourneerd te worden naar Makita Nederland B.V. Park Forum 1101, 5657HK EINDHOVEN.
 2. Het gratis actie-item zal binnen 5 weken na datum van goedgekeurde registratie worden verzonden.
 3. Bij gegrond vermoeden van misbruik van een actie kan Makita besluiten dat je in de toekomst niet meer mee kunt doen met Makita acties.
 4. Je gaat automatisch akkoord met de algemene actievoorwaarden en hebt kennisgenomen van ons privacybeleid. Op makita.nl/privacybeleid lees je hoe we verantwoord omgaan met je persoonsgegevens.

Gratis accu bij aanschaf van een actiemachine

Je ontvangt een gratis accu bij aanschaf van een actiemachine in de actieperiode. Je ontvangt na registratie een 5,0 Ah accu.

De actieperiode

De actie is geldig van 1 januari tot en met 30 april 2020.

Registreer je aankoop voor 30 april 2020 om gebruik te kunnen maken van de actie.

Wat heb je nodig?
Om de gratis accu aan te vragen dien je aan de voorwaarden te voldoen.

Voor de registratie heb je de volgende gegevens nodig:

Aankoopbewijs

   (Als een machine is aangeschaft in een bouwmarkt waar geen aankoopnota of factuur

    wordt verstrekt, dan voldoet een genummerde kassabon als aankoopbewijs.)

Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze staan op het aankoopbewijs)

Bedrijfsgegevens van het verkooppunt: dealer of bouwmarkt

   (deze staan op het aankoopbewijs)
Modelnummer van de machine (deze staan op het aankoopbewijs)

Serienummer van de machine (staat op het machineplaatje op de machine)

NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.

Waar kan ik de accu aanvragen?

Ga naar makita.nl/aanbieding en registreer je aankoop.

Binnen 4 weken heb je de accu in huis.

Delen: