Container - Kliko 120 liter Blauw

Op voorraad
€ 49,95 € 60,44
Herinner wanneer prijs daalt

Met deze afvalcontainer krijgt u meer ruimte voor uw afval, zodat u uw omgeving opgeruimd houdt. Deze afvalcontainer van Mtools heeft een inhoud van 120 liter en is verkrijgbaar in een diverse kleuren.

De container is gemaakt van stevig, duurzaam kunststof en is bestand tegen UV-straling. Dit maakt de container geschikt voor gebruik in binnen- en buitenruimtes. Hij is waterdicht en vochtbestendig, waardoor hij geschikt is voor het opbergen van verschillende soorten afval.

De container heeft een slimme constructie, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is. De handgrepen aan de zijkanten maken het gemakkelijk om deze te dragen en hij is licht genoeg om zelfs met één persoon te verplaatsen.

De container is voorzien van een afsluitbaar deksel waardoor geuren in de container blijven. Het deksel is gemakkelijk te openen en te sluiten, zodat u de container gemakkelijk kunt legen.

Deze afvalcontainer is een veelzijdige oplossing voor het opbergen van uw afval. Met zijn stevige constructie en waterdichte deksel zorgt hij ervoor dat uw omgeving netjes en schoon blijft. Bovendien is hij licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen en heeft hij een grote inhoud van 120 liter, waardoor hij geschikt is voor veel verschillende soorten afval. Bestel dus vandaag nog de afvalcontainer van Mtools en houd uw omgeving netjes en schoon.

Kenmerken blauwe kliko

\n

✓ Capaciteit: 120 liter
✓ Gewicht: 8,25 kg
✓ Maximaal laadgewicht: 60 kg
✓ Afmetingen: +/- 55 cm lang x 46,5 cm breed x 93,5 cm hoog
✓ Diameter wiel: 20 cm
✓ Europese normering: DIN EN840-1: 2013-03 / DIN EN 840-5 / -6: 2013-02
✓ Certificaten: hygiënecertificaat van PZH, CE-markering
✓ Getest op akoestiek

Extra informatie
EAN barcode5902249501155