3M PELTOR Optime III gehoorbeschermer, oorkap zwart, 35dB SNR III

Optimale gehoorbeschermer 35dB SNR III
1 jaar fabrieksgarantie
Op voorraad
Advies prijs € 32,00 € 25,12 € 30,40
Herinner wanneer prijs daalt
3M PELTOR Optime III gehoorbeschermer, oorkap zwart

De Optime III is een gehoorkap met hoge prestaties die ontwikkeld is met het oog op extreem hoge geluidsbelastingen. De geluidsbescherming is gebaseerd op een dubbelekap-technologie die de resonantie van de binnenkap tot een minimum reduceert en daardoor een maximale demping biedt aan hoge frequenties. Een akoestische verbinding tussen binnenvolume en het volume tussen de schelp biedt op zijn beurt een maximale demping van de lage frequenties.

De brede, met zachte schuimstof gevulde afdichtingsringen zorgen voor een perfecte zitting en een lage contactdruk. Effectieve bescherming en het hoogste comfort zijn de belangrijkste kenmerken van de Optime III.

Koppelt comfort aan optimale demping. De geluidsbescherming is gebaseerd op een dubbelekap-technologie die de resonantie van de binnenkap tot een minimum reduceert en daardoor een maximale demping biedt aan hoge frequenties. Een akoestische verbinding tussen binnenvolume en het volume tussen de schelp biedt op zijn beurt een maximale demping van de lage frequenties. Deze gehoorbescherming beschermd u optimaal bij zwaardere omstandigheden o.a.geschikt voor bouw, landbouw, zware industrie en luchthavens etc.
Extra informatie
EAN barcode4046719386918
Stuks per verpakking1