Stanley aanbieding

Stanley aanbieding voor klussers en doe-het-zelvers

Speciaal voor Vaderdag; deze Stanley aanbieding! Is jouw vader een echte klusser en wil je hem verrassen met een uniek Vaderdag cadeau? Dan is de onderstaande deal iets voor jou! Bij €50 aan Stanley handtools ontvang je de gordel gratis. Met de gordel bewaar je je materialen eenvoudig bij je. Een must-have voor iedere klusser en doe-het-zelver.

stanley aanbieding

Hoe werkt deze actie?

Bij aankoop van minstens €50 aan Stanley handtools, ontvang je gratis een gereedschapsgordel ter waarde van €40. De gereedschapsgordel ontvang je niet bij je bestelling, maar deze ontvang je na registratie op stanleyworks.be, rechtstreeks van Stanley.

Je koopt Stanley handtools ter waarde van minimaal €50 tijdens de actieperiode van 1 mei t/m 30 juni 2018. Je deelname dient uiterlijk op 15 juli 2018 geregistreerd te zijn.

Kortingen zijn cumuleerbaar. Geldig op de meeste Stanley handtools.

Dankzij de gordel kan jouw vader zijn handgereedschap eenvoudig met zich meedragen en hoeft hij niet constant op en neer naar de werkbank te lopen. 

stanley aanbieding mtools

Voorwaarden van deze Stanley aanbieding

Zo registreer je je voor de Vaderdagactie:

* Log in met je bestaande account of registreer je op MyStanley, via stanleyworks.be.

* Registreer een van je aangekochte deelnemende producten. Let op: je kan je andere producten nog wel registreren, maar slechts een deelname per aankoopnota is toegestaan.

* Klik op de actiebutton op stanleyworks.be, upload een scan of foto van je aankoopbewijs (gelieve de deelnemende producten goed aan te duiden) en geef de totale waarde van de deelnemende producten aan. Let op: Het aankoopbewijs en de originele EAN codes kunnen tijdens de verwerking opgevraagd worden.

* Je deelname wordt gecontroleerd. Je ontvangt je cadeau uiterlijk 6 weken na registratie.

In geval van vragen of problemen met je registratie kan je contact opnemen met de Stanley helpdesk via stanley@consumercare.info of +32 (0)78481204.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Delen: