Makita AN924 8 bar Constructie tacker

In doos, met olie.
Op voorraad
Advies prijs € 332,75 € 220,00 € 266,20
Herinner wanneer prijs daalt
Schuine constructive tacker voor nagels.De AN924 is geschikt voor constructie werk zoals bijvoorbeeld houtskeletbouw en de montage van dakspanten. De machine kan nagels verwerken met een lengte van 50 mm t/m 90 mm. Hij is uitgerust met een beveiliging tegen droog schieten. Daarnaast stopt de tacker automatisch bij de laatste paar nagels in het magazijn zodat schade aan het werkstuk voorkomen wordt.
Uitgerust met een keuzesysteem voor enkelvoudig of continu schieten.Magazijn voor strip van 64 - 73 nagels. Makkelijke diepte-instelling met draaiwiel, instelbaar zonder gereedschap.Geschikt voor zwaar constructiewerk: houtskeltbouw, dakspanten, (euro)pallets.Beveiliging tegen droog schieten, stopt automatisch bij de laatste paar nagels en voorkomt zo schade aan het werkstuk.Nagellengte vanaf 50 mm t/m 90 mm.

De AN924 is geschikt voor constructie werk zoals bijvoorbeeld houtskeletbouw en de montage van dakspanten. De machine kan nagels verwerken met een lengte van 50 mm t/m 90 mm. Hij is uitgerust met een beveiliging tegen droog schieten. Daarnaast stopt de tacker automatisch bij de laatste paar nagels in het magazijn zodat schade aan het werkstuk voorkomen wordt.

  • Geschikt voor zwaar constructiewerk: houtskeltbouw, dakspanten, (euro)pallets.
  • Nagellengte vanaf 50 mm t/m 90 mm.
  • Beveiliging tegen droog schieten, stopt automatisch bij de laatste paar nagels en voorkomt zo schade aan het werkstuk.
  • Makkelijke diepte-instelling met draaiwiel, instelbaar zonder gereedschap.
  • Uitgerust met een keuze systeem voor enkelvoudig of continue schieten.
  • Magazijn voor strip van 64 - 73 nagels.
Extra informatie
EAN barcode0088381857093