Rookmelder, Optische rookmelder Lithium, Ajax-Kidde

Makita Dealer Garantie, Klik hier.
Op voorraad
Advies prijs € 37,10 € 23,00 € 27,83
Herinner wanneer prijs daalt
Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen. Deze verplichting bestaat al langer voor nieuwbouwhuizen, maar de regelgeving gaat ook voor bestaande bouw gelden.

Ajax-Kidde rookmelder, betrouwbare optische rookmelder met ingebouwde Lithium batterij (levensduur 10 jaar).

Omschrijving;

Met meer dan 50 miljoen geïnstalleerde rookmelders is Kidde één van 's werelds grootste producenten van rookmelders. De Ajax-Kidde rookmelders voldoen daarom aan de hoogste eisen aangaande prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. De rookmelders zijn eenvoudig aan plafond of wand te bevestigen. Montagemateriaal wordt standaard meegeleverd. 10 jaar garantie. Daarnaast is de Kidde rookmelder voorzien van een testknop waarmee u eenvoudig regelmatig kunt testen of de rookmelder naar behoren functioneert.

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen. Deze verplichting bestaat al langer voor nieuwbouwhuizen, maar de regelgeving gaat ook voor bestaande bouw gelden. Bij brand vallen de meeste slachtoffers door het inademen van rook. Het invoeren van deze nieuwe regel heeft als doel het redden van levens.

Alle specificaties;

Meldwijze : Optisch

Voeding : Lithium batterij (10 jaar levensduur)

Back-up : (geen)

Met sokkel : Ja

Ingebouwde batterij : Ja

Testknop : Ja

Signaal : Ja

Signaal volume : 85 dB

LED-indicatie : Ja

Beschermingsgraad (IP) : 0

Breedte : 104 mm

Hoogte : 41 mm

Koppelbaar: Nee

EAN-code : 0047871095667

Extra informatie
EAN barcode47871095667
Stuks per verpakking1