GRATIS ACCU bij één van de 170 machines

gratis-accu

Koop in oktober t/m december 2019 één van de 170 actiemachines en vraag bij Makita een gratis accu aan. De actie is geldig op alle 18 V LXT machines en 10,8/12 V Max CXT machines én alle 18 V en 2x18 V Makita tuin- en parkmachines, die voorzien zijn van een geel actie label. Zowel in complete uitvoering als Basic.


Kijk op mtools.be/makita-aanbiedingen of jouw aankoop ook beloond wordt. Er zijn namelijk een paar uitzonderingen. Zo doen de 14,4 V machines bijvoorbeeld niet mee.

Hoe vraag je die accu aan?
Heel eenvoudig: registreer je aankoop op makita.nl/gratisaccu en binnen 4 weken heb jij je accu in bezit. Voor een 18 V machine ontvang je een 5 Ah accu. Voor een 10,8/12 V Max machine ontvang je een 2 Ah accu

Looptijd oktober t/m december 2019

Actievoorwaarden gratis Makita accu

1.     De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.

2.     De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland en België.

3.     Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit deze machinelijst.

4.     Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de lijst geselecteerde machines wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.

5.     De aankoop moet worden gedaan bij Mtools (officiële dealer van Makita Nederland B.V.)

6.     Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor gratis Makita accu af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.

7.     De aankoop moet in de periode 1 oktober tot en met 31 december 2019 worden gedaan.

8.     De aanvraag voor de gratis Makita accu kan nog tot 31 januari 2020 worden ingediend.

9.     Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:

- Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer).

- Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).

- Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).

- Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).

- Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine) NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.

10. De gratis Makita accu wordt uiterlijk binnen 45 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.

11. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de gratis accu tussentijds te wijzigen indien de situatie dit verlangt. Een vervangend en vergelijkbare accu zal aangeboden en verstuurd worden indien nodig.

12. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.

13. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis Makita accu niet in behandeling te nemen.

14. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker akkoord te gaan met de algemene actievoorwaarden.

15. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker kennis genomen te hebben van het Privacybeleid. Op makita.nl/privacybeleid lees je hoe Makita omgaat met persoonsgegevens.

Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor de gratis Makita accu kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl

Delen: