Na de geweldige actie in het afgelopen kwartaal, is er ook in het tweede kwartaal een Makita actie. Dit keer kun je een gratis 5,0 Ah accu aanvragen bij Makita bij aankoop van een accutuinmachine. De actie is geldig van 1 april t/m 30 juni 2019 en geldt voor 18 V en 2x18 V LXT tuin- en parkmachines.

Kijk bij op onze Makita aanbiedingen pagina of jouw aankoop ook beloond wordt. Zo weet je zeker dat jij die gratis 5,0 Ah accu kan aanvragen.

Hoe vraag je de accu aan?

Staat jouw tuin- of parkmachine tussen de aanbiedingen en wil jij de gratis accu aanvragen? Met slechts enkele handelingen kun jij geheel gratis je accu ontvangen. Nadat je bij Mtools een aankoop hebt gedaan op onze Makita aanbiedingen pagina, kun je je aankoop registeren op makita.nl/gratisaccu. Jij ontvangt dan geheel gratis de accu binnen vier weken. De enige voorwaarde is dat de aankoop van de accutuinmachine moet plaatsvinden tussen 1 april en 20 juni 2019. De aanvraag voor de gratis accu kan uiterlijk tot 31 juli 2019 worden ingediend. Hieronder kun je een overzicht vinden van de alle actievoorwaarden.

1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die de actietuinmachine(s) in Nederland hebben aangeschaft bij een officiële Makita dealer.

2. Kijk hiervoor op de dealerlocator via makita.nl of raadpleeg onze verkoop binnendienst via 040 - 206 40 64.

3. De aankoopdatum (zichtbaar op de aankoopnota) ligt in de periode 1 april tot en met 30 juni 2019.

4. De aanvraag voor de gratis accu kan uiterlijk tot 31 juli 2019 worden ingediend.

5. Combisets zijn uitgesloten van de actie.

6. Wanneer gedurende de actieperiode modelnummers uit de lijst geselecteerde tuinmachines wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.

7. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:

- Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer). Als een machine is aangeschaft in een bouwmarkt waar geen aankoopnota of factuur wordt verstrekt, dan voldoet een genummerde kassabon als aankoopbewijs.

- Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).

- Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).

- Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).

- Serienummer (staat op het machineplaatje op de tuinmachine)

NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.

8. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis accu niet in behandeling te nemen. 

Heb je een vraag, opmerking of klacht over de aanvraag voor de gratis Makita accu? Dan kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mailadres: verkoop@makita.nl