• Snelle levering van Mtools.nl

    Voor 11:00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100,-

  • Echte winkel met Makita Service Punt in Veldhoven

    Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service!

  • Ook veilig achteraf betalen bij Mtools.nl

    Kopersbescherming voor aankopen tot 2500 euro, via Trusted Shops.

  • Mtools.nl - Makita professionals

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

De reciprozaag is een belangrijk onderdeel in het gereedschap van iedere klusjesman. En met de Makita accu reciprozaag werk je wel erg gemakkelijk. Makita gereedschap staat bekend om zijn kwaliteit en zijn diverse aanbod. Mtools is de specialist op het gebied van Makita gereedschap en daarom vind je dan ook een zeer ruim aanbod aan reciprozagen bij ons. Naast de accu versie vind je bij ons ook 230 V reciprozagen.

Wat is een reciprozaag?

In het kort gezegd is de reciprozaag een opvolger van de schrobzaag. De grote verbetering ligt hem in dat de reciprozaag elektrisch is aangedreven waardoor je comfortabeler werkt. Met het smalle zaagblad, die aan het einde in een punt uitloopt, is de reciprozaag geschikt om bochten uit te zagen. Ben je op een nauwe plek aan het werken en heb je weinig ruimte? De zaag neemt maar weinig ruimte in beslag waardoor je ook kan werken in de kleine ruimte. Door de flexibiliteit is de machine in te zetten voor verschillende doeleinden. Je kunt er bijvoorbeeld mee langs een muur of onder de vloer mee zagen.


Welke materialen ga je zagen met de reciprozaag? De zaag is namelijk inzetbaar voor verschillende materialen. Naast takken en houten planken, kun je er ook metalen profielen en buizen door midden mee zagen. Dankzij de sterke motor en de verwisselbare zaagbladen kun je blijven zagen door sterkere materialen.

Makita reciprozaag kopen

Net zoals bij alle andere Makita machines geniet je bij Mtools ook van de vaste voordelen bij de Makita reciprozaag. Ten eerste hebben wij vertrouwen in onze producten en ontvang je daarom op al onze producten drie jaar fabrieksgarantie. Ten tweede profiteer je bij ons van een snelle levering, op het moment dat je bij ons voor 11:00 uur besteld, dan heb je je pakketje de volgende dag al in huis. Let daarbij wel op of we het product op voorraad hebben.