HSS-TiN (slagschroef)boren

HSS-TiN (slagschroef)boren

Deze HSS-TiN boren zijn door een verbeterde verbinding tussen de boor en de opnameschacht geschikter Lees meer

Deze HSS-TiN boren zijn door een verbeterde verbinding tussen de boor en de opnameschacht geschikter in combinatie met slagschroevendraaiers. De opnameschacht is 1/4" (DIN 3126). Tot een diameter van 6mm is de combinatie met een slagschroevendraaier zeer geschikt. Ze zijn ontworpen om beter bestand te zijn tegen de slagen die een slagschroevendraaier Lees meer

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Makita B-50887 Metaalb HSS-Tin slags 3x64mm
    Makita B-50887 Metaalb HSS-Tin slags 3x64mm
    Geslepen 1/4" zeskant (slag) boor met titanium nitride laag, verkrijgbaar in diverse maten.
    Advies prijs € 10,59 € 4,38 € 5,30

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deze HSS-TiN boren zijn door een verbeterde verbinding tussen de boor en de opnameschacht geschikter in combinatie met slagschroevendraaiers. De opnameschacht is 1/4" (DIN 3126). Tot een diameter van 6mm is de combinatie met een slagschroevendraaier zeer geschikt. Ze zijn ontworpen om beter bestand te zijn tegen de slagen die een slagschroevendraaier maakt. Bij grotere diameters (boven 6 mm) en bij dikker materiaal kan het zijn dat de boor zijn snelheid verliest door de slagen. Wanneer je dit merkt, adviseren we om een boormachine te gebruiken.
De boren beschikken over een boorpunt van 135 graden, ter voorkoming van het lopen van de boor. Voorzien van Titanium coating voor een lange levensduur.

De boren zijn uitermate geschikt voor het boren in metaal.